Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Майката на Куката пуска пост с чуждо бебе, представя го за свои внучета близнета

Тошо Куката е станал баща на чужди деца? Или поне това се разбира от пост, публикуван във фейсбук профила на неговата майка Таня Тодорова. В него тя е прикачила две снимки на бебета и към тях е написала „моите слънчица”.
В коментари под поста тя отговаря, че е станала баба на близнаци. Оказва се обаче, че бебетата от снимките нямат никаква роднинска връзка с нея и сина й Тошо Куката. Майката на детето Кристина Илиева, чиито снимки са използвани в поста , разказва за абсурдната ситуация.
Тя сподели, че на 9 май е публикувала няколко снимки на детето й във фейсбук, които няколко седмици по-късно засича в профила на майката на Куката. Жената сподели, че има във фейсбук приятели Таня Тодорова, но не я познава лично.
„Госпожа Куката – Таня Тодорова качва снимки на моя син в профила си. В коментарите има въпроси, да не е станала баба и тя казва “Да”. Кога бе, госпожо Тодорова?”, написа майката на детето.
Не е ясно обаче защо Таня Тодорова е решила да изтегли снимки точно на детето на Кристина Илиева, за да ги представи като нейни внуци. По този повод майката на детето се е свързала в съобщения с Таня Тодорова, за да разбере защо вижда снимки на детето си в профила й.
„Госпожо, моля да свалите снимките на моя син! Това не е нормално! Как решавате да представите моето дете като ваши внуци, и то близнаци?”, пише майката на детето до Таня Тодорова.
Отговорът, който получава е, че има близнаци, които приличат досущ на нейните.
„Без очила съм ги качила. Просто много си приличат с моите и исках да ги покажа. Грешка е, изтрих ги”, пише Таня Тодорова.
Пред репортер майката на Куката категорично заяви, че няма внуци и коментира, че хакери са атакували профила и, и са публикували снимки на въпросното дете.
„Въпросната жена се свърза с мен и влязох в профила си да проверя. Не съм публикувала аз тези снимки. Като ги видях веднага ги изтрих от профила си. Явно някой ги е публикувал на стената ми, но се разбрах с майката на детето и и се извиних", коментира тя.
Пловдивският районен съд освободи под гаранция Тодор Чалъков, по-известен като Тошо Куката. Той, заедно с Емили Тротинетката и Чеченеца, бяха привлечени като обвиняеми за това, че в Пловдив, като извършители са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, а именно – в търговски център пред множество граждани са склонили момче със специфични потребности да бъде вързан в областта на шията за колан, стоейки на колене да имитира движенията на куче, на което се дават команди и подхвърлят предмети.трафик

Публикувана на
03 Юни 2023 година