Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им е трудно в неделя

Видяна: 8640 пъти

Овен
За родените във втората декада този ден ще донесе подкрепа, съдействие и любов. С всеки може да се разберете и помирите. Подайте ръка и в любовта. Днес и утре са най-добрите дни в този месец за обвързване и годежи, за сключване на брак и предбрачни договори. Животът и потребителската ви кошница се пълнят. Чака ви повишение и преназначение на добра позиция.
Телец
Смирете амбицията, денят се свързва с душите ни човешките, с нуждата от разбиране, приемане и съпричастност. Опитайте да разберете другата гледна точка, не може да видите реалностите от собствената си камбанария на страсти и амбиции. Дайте някому път и предимство, оставете го да се изкаже и защити гледната си точка преди да вземете решение за раздяла или сближаване.
Близнаци
Днес вашата управляваща планета Меркурий е в точен съвпад с нейната горна октава Уран, а това положение ще ви помогне да видите нещата от живота си в развитие, да уловите тенденциите в търговската инициатива и в банковото дело. Проблемът е, че загърбвате интуицията, не си вярвате на усещанията, на сметките и разчетите, които правите. Доверете се на познат капацитет.
Рак
Ден на откровение, не си нарушавайте спокойствието на никаква цена, но в любовта предстои да осмислите връзките си и да платите висока цена, за да ги запазите. Утре Венера напуска Рака и отива да помага в страстите на Лъва. Открива се сезонът на купоните и бляскавите публични изяви, които няма да минат без ваше участие, но често в услуга на тези, които се веселят.
Лъв
Днес основното ви оръжие е дипломацията. С нея ще решите семейните спорове и ще привлечете важни за бъдещето си хора. Успехът е за този, който умее да свири на тънката струна на човешката душевност. Постарайте се да разберете мотивацията в поведението на важните за вас хора и туширайте проблемите в зародиш. Днес и утре са най-добрите дни в този месец за годежи и брак.
Дева
Рядко се доверявате на интуицията, но днес е добре да и повярвате, ако искате да си спестите загуби и разочарования. Родените в третата декада ще имат гениални хрумвания, но с рискови действия може да ги загубят или продадат за жълти стотинки. Не се хвалете, не споделяйте. Ден на човешката душа, която търси разбиране и подкрепа, но вие може да попаднете на неточните хора.
Везни
Опитайте да изгладите отношенията, но без скандали и претенции. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Печели дипломатичният подход и взаимните отстъпки. Старайте се да запазите равновесието и баланса в отношенията, в противен случай може да се очакват и здравословни проблеми. Проведете физически упражнения възстановяващи хармонията в тялото.
Скорпион
Днес се движите по ръба на риска. Не взимайте еднолични решения без да сте обсъдили нещата с близките и половинката. Може да вложите пари в грешната посока. Меркурий и Уран от знака на парите Телеца са в опозиция на родените в третата декада. Отлагайте подписването на нови договори, особено ако имат утежняващи клаузи. В момента вродената ви интуиция си е взела почивен ден.
Стрелец
Днес всичко може да се уреди и подреди според вашите очаквания. Опитайте да влезете в положението на хората, с които ви среща живота. С разбиране и добра воля всичко може да получите. Ден на човешката душа. Добрите психолози ще постигнат успехи и ще привлекат важни за бъдещето им хора. Не спекулирайте с чуждото доверие, помогнете и в бъдеще ще ви помагат.
Козирог
Денят се свързва с човешката душа, със задушевните ни отношения и желанието да се тръгне заедно в желаната посока. Днес и утре са най-добрите дни в този месец за годежи и сватби. Сложете край на дългото изчакване, решете с кого ще продължите и в деловите отношения. Днес избираме бъдещите си партньори и се договаряме за взаимните изисквания, условия и желания.
Водолей
Ден на човешката душа и на богинята Психея. Денят действа омиротворяващо на психиката ни. Влизате в помирителни отношения и може да се разберете по ключовите въпроси на личната ви инициатива. Добре е да се водят преговори, да се организират делови и приятелски срещи и да се търси пътя към взаимния компромис и консенсус. Споделете исканията и притесненията си.

Риби
Днес и родените във втората декада са в трудни отношения. Съветът е да се доверите на рибешката си интуиция. Съвпадът на Меркурий и Уран ви дарява с усещане за бъдещето. Ще се сбъднат направените от вас прогнози, но трети лица може да изкривят картинката с коментарите, които ще направят. Важното съобщавайте директно и точно на човека, за когото се отнася.
telegraph.bg

Публикувана на
04 Юни 2023 година