Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Слух, брат Галев убит в дома на Къро в ЮАР, тялото му докарано тайно!?

Слух, че Ангел Христов от т. нар. мафиотски тандем Братя Галеви е бил убит в ЮАР в дома на показно разстреляния висаджийки бос Красимир Камеов – Къро, обакиля родния ъндърграунд.
Според бързо разпространяваща се мълва, трупът на 54-годишния Ангел Христов е бил докаран тайно в България в ковчег през Турция, като близките на брат Галев наели частен самолет, за да транспортират тялото от ЮАР до Истанбул. Впоследствие ковчегът с трупа на Ангел Христов влязъл в България през сухопътна граница.
Вода в мелницата на слух, свързан със смъртта на Ангел Христов, налива мистериозния начин, по който от семейството му съобищха за кончината му. Вчера стана известно, че брат Галев се е прибрал тайно в България и че е починал от инфаркт в имението и в дупнишкото село Ресилово.
Според една от версииите, Галеви са се укривали в Йохенсубрг, ЮАР. Това подхранва слуха, че Ангел Христов е ликвидиран в имението на Къро в Кейптаун. Според този слух, Христов отишъл на гости на Красимир Каменов –Къро в опит да посредничи за решаването на конфликта с партньора му Таки. Наемните убийци обаче ликвидирали и Ангел Христов заедно с домакина, съпругата му Гергана и икономката.
До този момент беше известно, че убития българин с Къро в ЮАР е Деан Генов от Оряховица, който работел като охранител на висаджийския бос. Официално името на Деан Генов обаче не е съобщено от властите в ЮАР. Според мълвата, охранителят на Къро е избягал, когато са нахлули наемните убийци преоблечени като агенти на ДЕА. Информацията, че с Къро е убит и охранителят му Деан Генов обаче е била потвърдена за близките му от консула ни в ЮАР Деница Велчева.
Насроченото за днес погребение на Ангел Христов в Дупница беше отменено по искане на МВР, а трупът на брат Галев беше откаран в София за аутопсия въпреки яростните протести на близките.лупа

Публикувана на
04 Юни 2023 година