Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем седмицата

Видяна: 8180 пъти

Овен
Днес печелите, ако успеете да запазите самообладание и да не отивате в крайности, независимо какво се случва. Луната навлиза в нехармоничния ви Козирог. За родените в първата декада денят ще донесе служебни проблеми. Внимавайте с емоциите, контролирайте употребата на лекарства, стимуланти и алкохол. В момент на афект може да навредите на връзките и бизнеса си.
Телец
Ден за старт на нова бизнес програма, за подписване на нови договори и за влизане в нова среда. Чакайте повишение и преназначение. Старайте се във всеки момент да владеете ситуацията и да не изпускате контрола в играта на чувствата. Луната навлиза в Козирог и сключва перфектни аспекти с планетите в Телец. Ще решите стар проблем и ще туширате новите в зародиш.
Близнаци
Днес е лесно да се отиде от едната крайност в другата. Постарайте се да контролирате както веселието, така и негативните си емоции. Стартираното днес ще ви донесе печалби и придобивки, но може да се разпръсне по линията на приятелските срещи и почерпки. Някой започва перспективна връзка, а друг вече прави своето предложение. Уточнете рамките на връзките си.
Рак
Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от Козирога. Семейните и професионални дела са противопоставени. Ако угодите на шефа, ще се скарате с половинката. Не е ден за командировки и отсъствия от мястото на важните ви делови и лични ангажименти. Всичко да е с мярка. Постарайте се да огреете навсякъде и да не оставате недоволство по пътя си. Днес ще си заслужите утрешните екстри.
Лъв
От днес до 9 октомври Венера ще се движи в знака на Лъва. Имате достатъчно време да подредите любовният си живот, но днешният ден е един от най-подходящите за обвързване. Време е да уточните отношенията си с партньори. Всеки прави своята стъпка и отстъпка, за да има мир и любов. От днес навлизате и в период на активни участия в артистични и модни конкурси и прояви.
Дева
До обед влизате в преразход и си утежнявате живота с поемане на чужда работа или отговорност. Не отивате в крайности. В желанието да изпъкнете и да се представете на ниво се превръщате в товарен кон на нечия амбиция. Отложеното за следобед ще ви даде възможност да работите само за себе си. Правите успешна връзка, получавате повишение. Ще има за какво да почерпите.
Везни
Венера вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Лъва. Навлизате в период на активна творческа работа, на артистични и модни изяви и участия в конкурси. Проблемът е, че работата ви ще е противопоставена на дома, на изискванията на семейстовото и партньорите ви. Ще се наложат болезнени компромиси. Не отивайте в крайности, балансирайте нещата. Всичко да е с мярка.
Скорпион
С навлизането на Венера в Лъв навлизате в период на любовни изкушения и изневери. Участието ви в престижни изяви и конкурси ще ви срещне с хора, на чиито чар трудно ще устоите. Ден на виното и камбаната. Давайте си сметка какви ги вършите. Не злоупотребявайте с алкохола и стимулантите. В момент на опиянение може да направите прибързан ход и избор. Бъдете верни.
Стрелец
Днес изкусителката Венера навлиза в Лъв. За вас започва период на активни връзки и участия в престижни и творчески прояви, на които ще се срещате с благоприятните ви и важни хора. Не отклонявайте покани за артистични изяви, концерти и чествания. Някъде там в тълпата ви чака човекът, когото търсите отдавна. Позволете си удоволствия и разтоварваща програма, но се контролирайте.
Козирог
От днес навлизате в стабилизиращ любовно и емоционално период. Луната навлиза в Козирог, а Венера вече не ви гледа в опозиция. Време е да се разберете с бъдещи и настоящи партньори и да прекратите двойнствените отношения. Един ще си отиде, но друг ще дойде и ще ви радва с близостта си в бъдеще. Идват предложения, за които ще почерпите. Решенията са важни, останете трезви.
Водолей
Ден на разширение и освобождение от притесненията. С лекота се решават проблемите. Усеща се една особена лекота в общуването, преговорите и разговорите ви са успешни. Нека да да не ви напуска чувството за мярка във всичко, което правите. Важно е да знаете докъде може да стигнете при преговорите и къде да спрете. При договаряне изисквайте защитни клаузи.

Риби
Родените в третата декада да не бързат с амбициозните си срещи и начинания. Към обед ще имате много повече възможности и шансове за успех. Старайте се да не отивате в крайности и да не изказвате крайни мнения. Постарайте се да поддържате добри отношения и с двете спорещи в момента страни, които се опитват да ви спечелят. Сънищата ви са пророчески и дават решението.
telegraph.bg

Публикувана на
05 Юни 2023 година