Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в сряда

Видяна: 5580 пъти

ОВЕН
Ден на мрежата, правят се опити за обвързване и зарибяване. Съветът е да не се подписват нови договори. Всичко да се проверява по няколко пъти. Не правете крачка в нова посока, ограничете връзките в мрежата, не давайте информация за себе си на познати и непознати, пазете свои и чужди тайни. Прекалената доверчивост ще ви изиграе лоша шега. Нищо важно не започвайте.
ТЕЛЕЦ
Важното уредете в първите два часа на работното време. Към обед се оказвате в незащитена и губеща позиция. Не уреждайте имотни сделки, не сърфирайте в мрежата и не правете големи поръчки и покупки. Лесно може да ви изнудят и излъжат. Сами се включвате в манипулативна програма, но в крайна сметка лъжецът ще бъде излъган. Останете където сте.
БЛИЗНАЦИ
Ден на мрежата, хитреците и мошениците ни притискат и действат на всички нива. Пазете си личните данни, не правете големи поръчки, не взимайте заеми и не ипотекирайте имот. В бъдеще трудно ще се измъкнете от всяка зависимост, в която влезете днес. Ограничете и стимулантите. Помнете, че сиренцето е в капана и се оттеглете навреме от неравностойни връзки и отношения.
РАК
Опасен и рисков ден, особено ако се решите на големи инвестиции, имотни делби и покупко-продажби. Отлагайте за следващите дни всякакви сделки и поръчки, ако не искате да загубите наследствата и спестяванията си. Не отговаряйте на обаждания от непознати, не обсъждайте и с познати сделките си. Мошениците опитват различни тактики в желанието да се доберат до парите ни.
ЛЪВ
Ден на мрежата. Властват паяците, тези които успяват да ни оплетат в лъжи и завоалирани действия и да ни ограбят по някакъв начин. Не предприемайте нищо отговорно, не сключвайте нови договори, не правете големи покупки и вложения. Няма честност в играта, вероятно е изнудване. Не си определяйте първа среща. Връзките ви ще са неравностойни и прилепващи.
ДЕВА
Родените в третата декада ще имат успех в началото на деня, когато конкуренцията още не се е активизирала. До обед се залагат мрежи за наивници. Не бива да се действа първосигнално на предложения и покани. Търсете скрити мотиви и откровени лъжи във всеки разговор, особено с непознати. Играта е нeравностойна и дори приятел може да ви излъже и злоупотреби с доверието ви.
ВЕЗНИ
Родените в третата декада може да направят прибързан ход, с който да застрашат работата, имота, парите и връзките си. Не водете преговори и не подписвайте нови договори, независимо изгодните на пръв поглед условия. Ден на паяка в мрежата, който ще улови заблудените мухи. Но това е и денят на човека-паяк, на неочакваната защита и покровителство от свои и чужди.
СКОРПИОН
Сутринта сте в силна позиция и може да окажете натиск на хората, от които ви зависи работата, парите и важните ангажименти. Но с напредването на деня се появяват опоненти, с които трудно ще се справите. Конкуренцията се обединява и търси слабите ви места. Родените в първата декада са в неблагоприятна позиция, особено по отношение на имотни дела и делби.
СТРЕЛЕЦ
Днес и най-мъдрият може да покаже, че си е малко прост. Хитреците се лъжат взаимно и все някой ще остане ощетен. Съветът е да не взимате важни решения, да не участвате в големи сделки и покупко-продажби и да внимавате с инвестициите си на пари, труд и чувства. Някой ще ви въздейства по тънката струна и ще опита да ви изнуди да постъпите според неговите желания и нужди.
КОЗИРОГ
Денят е рисков и опасен. Ще има опити за въздействие и обсебване. Ще ви досаждат с предложения и реклами. Нищо няма да е такова каквото изглежда и ви се предлага, затова не правете никакъв избор и не влизайте в договорни отношения. Неблагоприятно за финализиране на имотна сделка. Проверявайте всичко по различни канали и не използвайте посредници в бизнеса.
ВОДОЛЕЙ
Още от сутринта започват атаки от страна на решилите да ви спечелят за клиент. Конкуренцията е нелоялна, взаимно се прецакваме. Не приемайте несъгласувани с близките си оферти. Съветът е да не сключвате нови договори и да не се обвързвате с предложения за брак. Връзките са неравностойни и ограбващи. Не е изключено трети лица да се включат и възползват от чувствата и работата ви.
РИБИ
Ден на големите амбиции и на ненаситните апетити. Силните изяждат слабите, всеки излиза със своя номер в живота за атака или защита. За вас в момента е важна мимикрията и умението да действате зад кадър. Рибарите са заложили своите мрежи и чакат да уловят златната рибка. Ако се обвържете по един или друг начин с някого ще се наложи да му изпълнявате повече от три желания.

Публикувана на
07 Юни 2023 година