Новина от категория България
Архив на публикациите

„Натопен съм!“

"В дъното на всичко това стои моят развод, който е от месец и половина - два. Нищо от това не е вярно." Това заяви депутатът от ГЕРБ Даниел Александров, след като по-рано прокуратурата предложи Иван Гешев да поиска неговия имунитет.
Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 г., в с. Бистрица, Д. А. чрез употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.
По-късно стана ясно, че на 7 май в столичното 7-о РПУ е подадена жалбата срещу Даниел Александров за блудство с непълнолетно дете. Оплакването е от родителите на момичето, съобщиха информирани източници. Според тях 3 дни по-късно жалбата е оттеглена.
Няма да се откажа от имунитета си. Това заяви Даниел Александров."В дъното на обвиненията срещу мен стои разводът ми, който се използва от прокуратурата по най-гадния за разчистване на сметки начин. Процесът по развода ми вече върви и се надявам да завърши по най-добрия начин за мен и съпругата ми, която уважавам като личност и майка на детето ни", написа народният избраник в профила си във фейсбук. И призова да бъде оставен на мира.

Публикувана на
07 Юни 2023 година