Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Генерал Наско на принципа дума дупка не прави

В журналистиката има един много приятен момент - моментът на припомнянето. Когато някой престъпи собствените си тези и обещания, е в обществен интерес да се занимаем с това, което е говорил преди и да го сравним с това, което прави сега.
Ето един любим - от преди няколко месеца. Тогава генерал Атанас Атанасов каза, цитираме: "Борисов пее "Елате пиленца при батко". "Елате да ви прегърна, да ви удуша и да сте поредните" - допълнил е той в изказването.
Месеци по-късно е казал: "Аз не вярвам на Бойко Борисов". Думите му са коментар към въпрос дали е възможна коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ.
Пак по това време, е рекъл, цитираме: На Борисов му трябва пералня, и е посочил, че тази пералня по всяка вероятност е коалицията ПП-ДБ.
Ето какво още е казал в последните седмици: "Знаете ли какво е общото между Бойко Борисов, Иван Гешев и Ясен Тодоров - и тримата са завършили прословутата школа в Симеоново. Не мога да слагам под общ знаменател - но там се изгражда манталитет и начин на мислене, че винаги се бориш с някакъв противник. Обучават ги на саботажна дейност".
А по отношение на имунитета на Бойко Борисов, генерал Наско коментира: "Въпросът е защо точно сега, след като делото се влачи три-четири години, когато Борисов нямаше имунитет и темата се повдига сега, когато трябва да се състави правителство с неговата политическа сила. Аз съм убеден, че това е част от един план за провал на съставянето на правителство, в който има много елементи."
Actualno.com

Публикувана на
08 Юни 2023 година