Новина от категория България
Архив на публикациите

Хаджи Тошко разкри кой е младоженецът, коя е булката

"Представете си една млада булка ПП - ДБ, палава булка, която се взима с опитен, по-възрастен, но също доста палав партньор - ГЕРБ, който не една булка е опръщял с 200, понякога откъм дупарата. В този случай се нанизва и ДПС, които да играят ролята на парапет, защото двамата млади се награбват на стълбището, да не вземат да се хлъзнат."
Така метафорично описа новото правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ, както и подкрепата на ДПС за конституционно мнозинство с декларация от трибуната Тошко Йорданов от ИТН. ГЕРБ и ПП-ДБ се събират да правят правителство, при положение, че се кълняха да се самоунищожат едни други.
"Второ – Христо Иванов представител на малкото ДПС-ДБ, отива на крака в стаята на ДПС, при голямото ДПС, да говори с Делян Пеевски, за конституционната реформа и такова конституционно правителство.", продължи Йорданов.
Според него г-н Пеевски и Карадайъ ги подпирали леко отзад, за да мине това правителството.
"Г-н Иванов ако е толкова смел и принципен, нямаше да се крие и щеше да влезе в комисията, на мястото на който там са си избрали. Правите се, че не сте в брак с ГЕРБ и ДПС, съжалявам вие ходихте да се молите. Ние ще показваме какво правите, няма да се криете. Когато се правите, че не сте заедно. Напротив ние ще показваме кой ви е парапетът във връзката, кой ви е младежът и каква любов въртите там, където се съберете", каза Йорданов.
Той обясни, че не вижда какво срамно има в това Пеевски да е в комисията, при положение, че те са го молили.
"Вчера Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Владо Панев, а и Стою – този титан на юридическата мисъл на баща си, са гласували "въздържал се", когато се гласуваше за подмяната на човека на ДПС. Не се крийте, не се правите, вие сте заедно прегърнати, някъде там на стълбищата", завърши хаджи Тошко.лупа

Публикувана на
08 Юни 2023 година