Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Джулка скочи на ексцентрик, не ще храна, дъвкана преди да е сготвена, той я нарече „парцал“

Ексцентричният певец Иво Димчев и силиконовата пловдивчанка Джулиана Гани се хванаха за гушите. Мегаскандалът, досущ като махленска свада, се разрази в социалните мрежи.
Веднага след като той спечели култовото кулинарно предаване „Черешката на тортата“, Джулка избухна в профила си в Instagram. „Господ да пази от такива като теб и нас, и децата ни“, написа тя и добави, че се чувства в тотален културен шок. “Като родител не мога да повярвам, че това "недоразумение" е възприето като "ексцентрично". Не, не, не, няма да приема храната да бъде дъвкана, преди да е сготвена, основното ястие да бъде сервирано в егоцентричната ти мозъчна кутия, както и българският и вкусен айрян да бъде пит от кръвни банки, които имат съвсем друго предназначение!“, добави още тя.
Ипълнителят на „Баница“ не остана длъжен на силиконката и й отговори екстравагантно, отново ползвайки Facebook профила си.„Защо антиподът на естествената женска красота и олицетворението на долнопробието в (ХХ) хромозомите на България има наглостта да ме нарича изрод и недоразумение?! Бай Ганица се възмущава от Гей Баница, защото пиел вино в епруветка! Парцал без въображение разбирам, но Парцал без чувство за хумор е срам за Парцалите! Уволнена си“, написа той.
„Мнението и изказванията на този човек за мен не са никакъв фактор. Не ме интересуват. Преди „ Черешката на тортата“ дори не бях чувала за неговото съществуване“, сподели миската.телеграф

Публикувана на
08 Юни 2023 година