Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Защо в Плевен намразили Виктория

Победителката в "Ергенът" Валерия била скъсана на кандидат-студентския изпит в НАТФИЗ.
Тя претърпяла неуспех на изпита по пеене пред комисия, която включвала проф. Пламен Марков и проф. Ивайло Христов, разказа моделката, която преди да се пробва в академията, ходила две години на театрален кръжок в родния си Плевен.

Днес не съжалява, че не успяла да стане актриса, но пък твърди, че в Плевен към нея се отнасяли ужасно.
Моделката живяла 12 години в Гърция, където родителите й отишли да търсят по-добър живот, пише "Хотнюз". След прибирането в родината тя не знаела добре български и се чувствала отритната в училище. Децата й се подигравали и заради специалния корсет, който носела, защото страдала от сколиоза, разказа тя в "Преди обед".
"В Гърция всички бяха много внимателни към мен, но в Плевен милите ми съграждани се отнасяха ужасно", спомни си брюнетката. Тя пробва да замаже и гафа с рождения си ден, когато изгони Евгени от снимката с празничната торта.
Обясни, че искала да има снимка и сама, която да качи в социалните мрежи. "Ако бяхме само двамата и той не се беше харесал на фотото, нямаше да имам снимка от празника. Той не се сещаше да се дръпне и затова ми наредих да се махне", пробва да замаже конфуза манекенката./show.blitz.bg

Публикувана на
09 Юни 2023 година