Новина от категория България
Архив на публикациите

Хаджи Тошко съвсем ококори Цветанка Ризова

Много остро започна интервюто на Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ за предаването „Лице в лице“ по bTV. Причината за това беше първият въпрос на водещата Цветанка Ризова: „Защо отказвате да си признаете, че сте водили преговори с ГЕРБ?“.
„Вие защо задавате толкова глупав въпрос? Ние водихме преговори с ГЕРБ, които бяха публични“, контрира веднага сценаристът-депутат.

Той се разгневи и от откъса от изявлението на Бойко Борисов, в което лидерът на ГЕРБ казва, че са били договорени имена на министри, включително Гроздан Караджов.
„Това, което пуснахте е лъжа. Със същия повод можехте да пуснете изявлението на г-н Трифонов, което вие не направихте“, упрекна водещата. Попита: „Къде вътре сме говорили за хора, за министерски кресла. Нали сте журналисти, тук има доста хора с журналистика, пратете някой от bTV да пита г-н Борисов с кой представител на ГЕРБ сме обсъждали това. И с БСП, че той и тях набърка“ .И застреля ококорената водеща: „Имам чувството, че вие самата не помните какви разговори сте водили в това студио“.
Та успя да му каже, че помни.
„Асен Василев е слаб финансов министър. Финансовото състояние на държавата е такова. Днес защо приемаме бюджет? Защо има дефицити. Същият човек изхарчи 9 млрд. докато беше финансов министър. Естествено, че ще гласуваме срещу този кабинет. Нито е експертен, нито не е неполитически, нито не е недоминиран от една партия“, заключи Хаджи Тошко.лупа

Публикувана на
09 Юни 2023 година