Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

"Как не ви е срам, имате ли капка мозък в тия глави!“

Примата на фолка Глория е бясна на последната новина, в която я забъркаха медиите. Тя не може място да си намери, че личният й живот е на показ и непрекъснато има хора, които се ровят в интимния й живот.
Последната клюка гласи, че Глория и младото й гадже Добромир правят секс по няколко пъти на ден. Глория била силно впечатлена от мъжкото му достойнство и гледала да го изцеди до максимум. Тя реши да отговори подобаващо на тези спекулации и хвърли бомбата на годината - тя е поредната знаменитост, която ще напусна България и ще заживее в чужбина.
"Как не ви е срам, имате ли капка мозък в тия глави! Кои сте вие да се бъркате в животите на хората и да измисляте гнусотии? Затова толкова популярни хора напускат тази държава , аз и моите близки ще сме следващите! Дано сте щастливи сега", написа изпълнителката на "Не сме безгрешни" по повод последната клюка, в която забъркаха името й.
Глория винаги е била еталон и е служила като пример на всичките си колежки, стремяла се да има позитивен имидж в обществото и никога да не позволява личния й живот да се коментира в медиите. Напоследък не може да се справи с това и любовният й живот е подложен на огромна критика, а причината е значително по-младото от нея гадже.
Явно е решила, че иска да си живее живота извън пределите на България и да не се съобразява какво ще си помислят или ще напишат медиите. Вероятно Гло ще заживее в южната ни съседка Гърция, където има жилище и прекарва голяма част от последните лета./show.blitz.bg

Публикувана на
09 Юни 2023 година