Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Извънземни се разбиха

Записи от полицейска камера в Лас Вегас заснеха предполагаемо НЛО, реещо се в нощното небе, преди жител наблизо да съобщи за нещо „100% нечовешко“ в имота си, съобщи местният телевизионен канал 8 News Now.
Камерата на служител от Вегас засне обекта около 23:50 часа вечерта, а според Американското общество за метеори, подобно нещо е видяно и в щатите Юта и Калифорния.
Приблизително 39 минути по-късно друг мъж - който живее на около 100 километра от мистичната Зона 51, направил смразяващо обаждане до 911, казвайки, че в задния му двор има две странни същества. Преди това той и семейството му станали свидетели на падане на НЛО от небето.
„Тук има двама двуметрови човека с големи очи и ни гледат“, казал човекът в телефонното си обаждане до 911. „В задния ми двор. Кълна се в Бога, това не е шега, ужасени сме", добавя той.
Органите на реда разследвали случая в продължение на няколко дни след предполагаемия паранормален инцидент, но оттогава случаят разследването прекратено, според 8 News Now.телеграф

Публикувана на
09 Юни 2023 година