Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Утре отворени врати в Панаира

Вече стана традиция последният ден на TRUCK EXPO – събота, да бъде обявен за Ден на отворени врати в панаира в Пловдив. Тази година утрешният 10-ти юни отново ще бъде с вход свободен за широката публика.

Демонстрации на електрически камиони и автономни системи в автомобилите очакват посетителите на откритите площи на територията на Международния панаир и обещават вълнуващи моменти както за професионалистите, така и за семейства и фенове на тежките машини.

Автомобилната индустрия е вложила близо 100 млрд. долара само през последните две години в разработването на технологии за електрическата, автономната и споделената мобилност. Новите камиони и автобуси, ремаркета и полуремаркета са истинска лаборатория за иновации, свързани с електрифицирането, свързаността и технологиите за автономно управление. Производителите отдавна се готвят за тази среща с публиката и с нетърпение очакват да покажат постиженията си във всички сфери на индустрията за превоз на пътници и товари.

Някои от моделите и технологиите, които изложителите показнат за първи път в България – вижте в приложения файл.

За всички посетители в съботни ден изложителите на TRUCK EXPO 2023 са подготвили вълнуваща среща с технологиите на бъдещето, ексклузивни събития, игри, забавления и много изненади.

Работно време за посетители: 10 юни - от 10:00 до 16:00 часа.

Публикувана на
09 Юни 2023 година