Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Чантите за есен/зима 2023 – 9 топ тенденции

Разнообразие от форми, текстури и цветове - така може да се опишат модерните чанти за есен/зима 2023. От редовете по-долу ще разберете какви чанти са на мода през есенно-зимния сезон.
В есенно-зимните колекции е невъзможно да подминем чантите, защото дизайнерите отново изненадаха своите почитатели и представиха необичайни модели. През новия сезон марките са заложили на женствеността, сексапила и елегантността, затова по модните подиуми в ръцете на манекенките се появиха къчове и текстурирани кожени изделия с елегантен дизайн.
Червени чанти
На модният подиум дизайнерите представиха множество огненочервени чанти за есен/зима 2023 г. - от обемни, чанти за рамо до клъч. Червената чанта може да бъде с всякакъв размер и стил, но червеното е универсален цвят, който ще привлича погледите, ще разчупи черната визия и ще добави елегантност на всеки тоалет.
Пухкави и дългокосмести чанти
Миналата есен всичко беше от велур, но този сезон ще бъде водеща кожата с косъм. Забавна и уютна - това е най-доброто описание на тази тенденция при чантите. Пухкавите и дългокосместите материи може да се видят навсякъде - върху обувките, ревери, а сега и върху чанти. За тези, които не са готови да облекат дреха от кожа с косъм, пухкавите чанти са идеалният начин да се потопят в тенденцията, без да прекаляват.
Чанти с вериги
Чантата с верига е една от основните тенденции за сезона. Този модерен декоративен елемент може да бъде изработен от пластмаса и метал, да излъчва блясък или да бъде матов. Дизайнерите също така предлагат свобода при избора на размера и дебелината на верижката. Независимо от предпочитанията ви, тази декорация със сигурност ще изглежда мега стилно. Веригата може да бъде къса като гривна за китката или дълга дръжка, което ви позволява да носите модерно чанта през рамо
Чанти с ефект на крокодилска кожа
Животинските принтове винаги са част от модните тенденции по един или друг начин. Този сезон ги виждаме при чантите под формата на крокодилски принт в необичайни и цветни варианти.
Чанти тип клъч
През последните няколко години чантата тип клъч или плик беше изместен на по-заден план, но се завръща на модните подиуми за сезон есен/зима 2023, много по-различна от версиите, които познавате.
При клъча всичко зависи от начина, по който се носите, а през есента на 2023 г. Клъчът не означава просто малка чанта за носене. Тази есен това е обемна и удобна чанта, която се носи под мишница.
Бляскави чанти
Металният цвят не излиза от мода, а просто набира скорост. Той присъства в маникюра, дрехите, обувките и чантите не могат да бъдат изключени от този списък. Интересно е, че блясъкът вече не е само за свободното време, но завладява и ежедневния стил.
Чанти XL
Една от най-модерните тенденции при ежедневните чанти за есен/зима 2023 са чантите с размер XL, които ще поберат буквално всичко, което ви е необходимо. Няма нужда да подреждате вещите си - тези чанти са достатъчно просторни, за да поберат целия ви живот.
Чанти с необичайна форма
Модните марки са уморени от уличния стил, затова този сезон показаха в колекциите си не само елегантност и изящество, но и театралност. Тя бе отразена не само в „оперните“ ръкавици, пухкавите ръкави и корсетите, но и в чантите. Ето защо на подиума имаше толкова много причудливи модели - дизайнерите представиха аксесоари във формата на дакел, чаша за кафе, сърце, роза, детски играчки и др…./розали

Публикувана на
30 Август 2023 година