Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6000 пъти

Овен
Не участвайте в колективни действия и инициативи, ако не искате да си загубите времето или да качите кръвното. Денят е благоприятен само за двустранни срещи с учители, треньори, шефове и специалисти в тези области, в които имате проблеми и личен интерес. Ще ви дават верни насоки и консултации, получавате и безплатни съвети. Днес намирате спонсори и покровители.
Телец
Ден на емоционални конфликти, особено за родените около 1-6 май. Луна и Венера от Лъв са в рисков аспект със Слънцето ви и с Юпитер. Точно днес не уточнявайте права и позиции. Където се съберат повече хора ще възникнат проблеми, може да се стигне до раздели и прекратяване на дългогодишни връзки. Изневерите в този ден ще ви струват много повече отколкото ще ви дадат.
Близнаци
Тази вечер е точният съвпад на Луна и Венера. Предстои ви среща с любовта, третият е излишен. Където се съберат повече хора скандалите са сигурни, а където се действа насаме ще има ползи и придобивки и за двете страни. Уточнете нещата с личните си консултанти, адвокати, лекари и бизнес партньори. Не е ден за събрания на екипа, всеки тегли в неговата посока.
Рак
Ден на конфликти и пререкания в местата, където ще се съберат повече хора. Тази вечер Луната е в прегръдките на Венера, останете двама в люлката на живота или до люлката на наследника ви. Не допускайте трети в отношенията, обяснете се, изкажете, покажете и докажете чувствата си. Желателна е и среща с капацитет в нужната ви област. Ден за среща с учители и съветници.
Лъв
Днес са ползотворни само двустранните срещи и разговори. Където се съберат повече хора конфликтите са неизбежни и никаква работа няма да се свърши. Не ходете по митинги и на места, където се събира агресивна тълпа. Вечерта Луната е в съвпад с Венера във вашия знак, а това е знак за среща с голямата любов. Днес и утре привличате точните, верни и сигурни партньори. Огледайте се.
Дева
Днес е важно в работата, в живота и в отношенията да сме двама. Третият е излишен и в любовта. Вечерта Луна и Венера се целуват в нощното небе в знака на съседа Лъв. Някой прескача по съседски, а друг вече се премества при него. Проведете уточняващи разговори със специалисти в нужната ви посока. Направете някои лечения и диагностики. Ден за среща и с учителите.
Везни
Тази вечер вашата управляваща планета Венера е в прегръдките на Луната. Вървите към нова любов или вече правите бебето със старата. Нека денят ви мине под флага на двустранните контакти, без значение дали са в името на любовта или на бизнеса и деловите дейности. В най-добра позиция ще са тези, които съчетават любов и бизнес на едно място и в лицето на един партньор.
Скорпион
Луната вече е в конфликтния ви Лъв и тази вечер ще бъде в съвпад с Венера. За вас се очертават проблеми в любовта и връзките, изневерявате или разбирате за изневери. В най трудна и мъчителна позиция са родените около 1 ноември. Светът е да ограничите контактите, да не споделяте подробности за връзките си и да се разграничите от мнението на хора, които не цените.
Стрелец
Тази вечер ще видим Луна и Венера светещи заедно в нощното небе. Нека и за вас денят протече под флага на хармонията и любовта. Пътувайте към местата на личния ви интерес. Препоръчват се само двустранни разговори. Където се събере тълпа ще има разногласия и спорове, работата ще зацикли. Намерете време и място да се срещнете на четири очи с капацитет в нужната ви област.
Козирог
Денят не е благоприятен за колективни мероприятия, за събрания и срещи на екипа. Всеки ще иска и ще притиска другите с претенции и неуместни забележки. Скандалите ще провалят и най-добре подготвената програма. Ще се развиват добре само срещите на четири очи. Не ви трябват свидетели, посредници или парламентьори. Всеки работи за себе си, не се знае кой как ще постъпи.
Водолей
Ден на емоционални и любовни проблеми за родените в първата декада. Луната бърза на среща с Венера в знака на опозицията ви Лъва. Ще ви бъдат поставяни условия, странични хора и фактори ще се намесват в личните ви отношеня и ще ви качват кръвното. Днес и утре може да се разделите с голямата любов поради незначителни и дребнави причини. Някой ви мъти водата отстрани.
Риби
Днес е препоръчително да сте двама, независимо дали ще вършите нещо делово и ще правите консултации или ще останете насаме в желаната и чакана прегръдка. Ограничете контактите до минимум, ако не искате да си загубите времето в празни или изнервящи приказки. Днес третият е излишен, а за четвъртия не бива да се говори. Не споделяйте и не допускайте намеси.
telegraph.bg

Публикувана на
11 Септември 2023 година