Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в сряда

Видяна: 6720 пъти

Овен
Денят е добър за подновяване на стопирани фирмени дейности. Може да участвате и в брокерски инициативи, да намерите и купите изгодно имот и да помогнете на близък да се справи с наследствен проблем. Ако в момента уреждате собственост за себе си и семейството, направете така, че и бизнесът ви да се развива там, да има достатъчно свободна площ и за вашите занимания.
Телец
Луната навлиза в хармоничната ви Дева и среща Меркурий. Аспектът ще позволи да финализирате сделка, да подновите стопирана фирмена дейности и да излезете от зациклянето. Водете преговори, уредете срещи с роднини и разрешете имотните спорове. На базата на нещо наследено до месец може да започнете нови инициативи. Започнете и прочистваща диета.
Близнаци
Днес преговорите удрят на камък, особено по отношение на имотни и наследствени дела и делби. Трудно ще разделите неделимото. Проблемите от миналото пречат на разбирателството, бъдещето изглежда неясно. Нужен е компромис. Не бъдете максималисти, направете така, че всеки да има своя дял и печалба. Неблагоприятно за регистрации и пререгистрации на фирми и дейности.
Рак
Денят е благоприятен за уреждане на наследства и имоти, на чиято база може да започнете доходен бизнес. Ще получите нужните документи и разрешителни за работа. Движете си нещата сами, поставете условията си. За утре не планирайте важни срещи. Днешният ден ви поставя в по-добра позиция в търговските отношения. Може да ви прехвърлят документи, права и собствености.
Лъв
Днес е важно да подсигурите базата, на която ще се развивате и живеете в бъдеще. Благоприятен момент за водене на имотни дела, за брокерски дейности и покупки на недвижим имот. Нищо важно да не се оставя за утре. Сега е момента да подредите и децата, да намерите своето удобно и уютно местенце за работа и живот. Уредете документи и подновете стопирана дейност.
Дева
Луната навлиза в Дева и среща Меркурий. Имате два дни да уредите документите даващи право да се поднови в следващите дни стопирана фирмена дейност. Време е да се пуснат в ход замразените проекти и инициативи. Постарайте се да уредите базата, в която ще развивате паралелна дейност. И ако искате да имате печалби, намерете начин да затворите производствения си цикъл.
Везни
Днес е важно да си подсигурете базата за бъдещето, да осигурите перспективно място и среда за развитие на личните ви таланти и тези на децата. Добре е за ремонтни и строителни дейности. Направете разширението, което ще даде простор на изявите ви. Правете това, което ви идва отвътре. Може да ви предложат консултантски услуги, след като видят как сте решили проблемите.
Скорпион
Днес може да намерите своя личен оазис и пристан, в който да си почивате и работите на спокойствие. Денят е благоприятен за сделки с недвижим имот. Ако наистина сте намерили нещо добро и подходящо за нуждите ви, не се отказвайте, капарирайте или финализирайте сделката. Може да се разберете и с роднините по спорните въпроси. Ден за рестартиране и на стара фирмена дейност.
Стрелец
Денят се свързва със строителството, с дела и дейности, които ще ви подсигурят пристан и сигурно убежище в тези трудни времена. Уредете имотни и наследствени дела. Родените в първата декада ще срещат отпор от страна на деца и родители. Днес всеки си има планове и държи да ги реализира. Може да се откажете от нещо свое, за да са доволни близките. Нищо не планирайте за утре.
Козирог
Днес може да се окажете с една идея по-богати. Денят е добър за покупка на имот и уреждане на наследства. Родените в първата декада са в най-благоприятна позиция. Сега е момента за огледи на имоти и терени. Намирате каквото търсите отдавна. Някой вече финализира сделката. Не отлагайте нищо за утре. Уплътнете си максимално деня с делова и творческа работа.
Водолей
Днес всеки на своето ниво е добре да си създаде база за развитие на бъдещите проекти. Уредете имотни и наследствени дела, купете жилище или офис. Този ден изчерпва наличностите, за да ви създаде нов потенциал, още в следващите дни. Пререгистрирайте фирма, вадете патенти и разрешителни и се постарайте от понеделник да започнете начисто в отношенията и бизнеса.
Риби
Чудесен ден за търсене на ново жилище или офис. Направете и заменки на имоти. Възможно е лично прозрение за пътя напред. Всичко, което посадите ще се хване и даде плод. Сега е момента да намерите нова почва за развитие на личните ви начинания и проекти. Всичко предприето ще носи ползи и придобивки. Нищо важно да не се оставя за утре, когато амбициите ви ще ударят на камък.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Септември 2023 година