Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Херцогинята Мегън с дрехи за над четвърт милион и с дрънкулки от ширпотреба

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл показа различни модни визии, съчетани със скъпи бижута на игрите за ветерани и инвалиди Инвиктус. DailyMail изчисли, че по време на игрите, на които съпруга й принц Хари е патрон, херцогинята показала тоалети и бижута на стойност 350 000 евро.
42-годишната майка на две деца е известна с любовта си към тузарските дизайнерски марки, скъпите аксесоари и блестящите бижута. Този път обаче Меган демонстрира по-сдържан подход към облеклото си, като се обърна към дрехи от ширпотребата на марки като Zara, Banana Republic и J Crew, както и към дизайнери от среден клас като Ralph Lauren и Toteme.
По наблюдателните забелязаха и марковите табели върху Меган, като шал и маратонки на Hermes, обувки на Chanel и Manolo Blahnik, колан на Givenchy, рокля на Carolina Herrera и писалка с диамант за близо 1 000 британски лири.
В сметката от 350 000 евро са включени бижута на херцогинята, като за игрите Инвиктус тя сложи часовника Cartier, който се оценява на над 20 000 евро и нейния пръстен с розов диамант Lorraine Schwartz инкрустиран с диаманти от Близкия изток за близо 60 000 евро.
Докато херцогинята беше работещ член на, разходите за облеклото й се поемаха от Чарлз III, тогава принц, през бюджета на херцогство Корнуол. След като Хари и Меган напуснаха кралския двор обаче се налага да плащат пълната цена на дрехите, които обличат или да се надяват на отстъпки от страна на дизайнерите. телеграф

Публикувана на
17 Септември 2023 година