Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6540 пъти

Овен
Не бързайте, след 10 ч. късметът ви се връща и до вечерта ще свършите голяма част от предвиденото. Ще получите и непредвидени предложения и покани. Днес и утре може да сключите престижни и дълготрайни договори. чакайте повишение, а някой може да се уреди с имотна или наследствена придобивка. До утре на обед не спазвайте диета, няма да напълнеете.
Телец
Родените в първата декада днес първи ще усетят някакво притискане. Ще ви се поставят ултиматуми и трудно изпълними изисквания. Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона и задвижва тежък кармичен кръст с планетите в Лъв и Телец. Не се опитвайте да избягате от задължения и отговорности, изпълнете дадените обещания и подайте ръка за съвместни действия в кризата.
Близнаци
Днес всичко може да постигнете и уредите. Творческата ви активност достига високи нива. Може да влезете в перспективна среда, да ви одобрят за работа, за важни сделки и участия. Явете се на конкурси, подпишете нови договори, не отлагайте взимането на важни делови решения. До 20-и на обед държите положението под контрол и получавате максимално възможното в момента.
Рак
Днес излизате от клопката, в която сами сте се вкарали или някой услужливо ви е насочил към нея. Родените в първата декада може да направят своя силен и стабилизиращ ход. Подпишете нов договор, влезте в нова среда, осъществете перспективни съюзи. Сега е вашето време и късметът ще е на ваша страна. Почерпете се, хапнете си сладко. До утре на обед цялата храна се превръща в енергия.
Лъв
Луната навлиза в Скорпион и в следващите два дни ще сключва тежки аспекти с Венера в Лъв и с планетите в Телец. На прага сте на тежки решения. Законът ще ви поставя условия, трудно ще получите това, което искате. Ще се налагат всякакви болезнени компромиси и в любовта. Някой върви към раздяла, а друг прибързано решава да се обвърже преди да е уредил юридически нещата.
Дева
Днес лесно се усвояват знания, лесно се постигат нужните ви договорености и се сключват перспективни и печеливши договори. Старайте се да сте максимално честни и да не предлагате повече от това, което може да свършите или зависи от вас. Творческата ви активност достига високи нива. Представените проекти получават овации от шефове и комисии, ще донесат пари и известност.
Везни
Днес се отварят низ от възможности и случайности, които ще работят във ваш интерес. Пътувайте, проведете разговори на място, не използвайте посредници. Може да сключите перспективен договор и да се внедрите в престижна пазарна или артистична ниша. Нищо не е за подценяване. Обадете се на тези, за които мислите и направете добре обмислено предложение.
Скорпион
Днес всичко може да се постигне и уреди. Прекрасно се усвояват знания и уроци, а наученото и проученото ще ви влезе в работа и ще донесе печалби. Може да срещнете търсения спонсор, да пласирате продукцията си и да получите финансиране на предстоящите си проекти и дейности. Огледайте се, търсеният от вас човек върви редом или съдбата случайно ви среща.
Стрелец
Уплътнете максимално деловите си срещи. Може да намерите спонсор и да подпишете изгодни и дълготрайни договори. Бъдете открити и честни и ще получите максимално изгодните за вас условия. Моментът е подходящ и за първа среща. Ден на подадените ръце. Да не се лъже, за да си нямате проблеми в бъдеще. Не е ден за диети, не се пълнее, храната изцяло се превръща в енергия.
Козирог
Денят носи възнаграждение за страха, за лишенията и компромисите в миналото. Получавате изгодни предложения, подават ви ръка спонсори, а сключените договори ще обезпечават една дълготрайна работна и творческа програма. Добре е да се ръководите от инстинктите, а не само от разумната преценка. Избирайте и храната си по каприз и не се страхувайте, няма да напълнеете.
Водолей
От днес Луната от Скорпион задвижва за вас тежки звездни аспекти с планетите в Телец и Лъв. За вас предстоят три рискови и проблемни дни, в които за всяка грешка ще плащате с лихвите, особено в любовта. Родените в първата декада първи ще опитат днес от горчивия и забранен плод на ревността и изневярата. Проблемите се засилват, ако предстоят срещи на изкушението за вас.
Риби
Навлизате в един от силните си периоди за месеца. Не се спирайте пред нищо, приемайте покани, сключете нови договори, установете нови връзки и влезте в изгодно делово сътрудничество. В живота ви може да влезе добрата случайност. Както и да се развият нещата ще имате покровителство и защита, законът ще работи във ваш интерес. Днес сте на точното място и срещате точните хора.
telegraph.bg

Публикувана на
18 Септември 2023 година