Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Певицата, която се отказа от музиката преди 10 години, срази с гласище „Гласът на България”

Бойка Щерева, позната в шоусредите като Лейди Би, предизвика истински фурор с появата си на сцената на „Гласът на България”. Журито на музикалното риалити онемя пред изпълнението й. Това бе своеобразното завръщане на Лейди Би, която в последните 10 години изчезна от сцената.

Певицата с мощен глас роди дете, а в момента работи като учител по пеене. Въпреки удивителните си възможности като певица, Лейди Би никога не стана голяма звезда, тъй като няма връзки и финансови възможности. Като изпълнител тя няма работа и дори й се е случвало да няма пари да си купи хляб и мляко. Отчаяна от ситуацията в родния шоубизнес, тя решава да се оттегли. Сега обаче е решила да пробва отново да съживи кариерата си и да напомни какъв впечатляващ глас на световно ниво има.
„Да почнем ли да се бием за теб или ти идваш само да ни изненадаш?", попита наивно Дара, а след като Миро отиде при Бойка и я прегърна, младата й колежка заяви: „Ще летят обувки! Миро, внимавай!” Емоционалната дива от Пазарджик беше объркана към кой треньор да се присъедини, като по-късно в „Преди обед” обясни, че сърцето й е казвало Мария Илиева, а разумът Миро, при когото всъщност се присъедини. „Бойка Щерева е един от най-големите гласове, които съм срещал през годините”, заяви дуетната половинка на „Каризма”.
Някои зрители обаче упрекват участието й в предаването, тъй като е вече познато име на музикалната сцена у нас. Други пък я защитиха, защото това е „Гласът на България”, а не „Новият млад глас на България”. Почти във всички страни където го има това шоу, се явяват вече изградени изпълнители, посочват запознати.хотерана

Публикувана на
18 Септември 2023 година