Новина от категория България
Архив на публикациите

„Вие го убихте!“

Фолк певицата Роксана не може да си намери място заради това, че от "Гласът на България" са отрязали брат й. Дара го отнесе.
"Вие го убихте! Записвам го в американския формат", закани се Роксана след като в кастингите на тъмно, излъчени през уикенда той не премина напред. Нито един от треньорите в "Гласът на България“ не реши да се обърне и да даде шанс за участие в предаването на Радослав Гергов – Радула, по-известен като брата на Роксана.

Той се изявява в по-твърд музикален стил от популярната си сестра. По-късно тя говори пред своите последователи във Фейсбук и сподели мнението си по случая, като не прикриваше раздразнението си от омаловажаването от страна на треньорския панел в състав Миро, Мария Илиева, Иван Лечев и Дара. Според фолкаджийката нямало значение, че никой не се обърнал, защото единствено първият сезон на шоуто, в който изгря нейната звезда, ще остане в историята. През 2011 тя и нейния брат участваха във формата, но той отпадна на ранен етап, а тя стигна до финала.
Засегнали са я обаче думите на нейните колеги избрани да седят в съдийските кресла. Без Роксана да споменава поименно някой от менторите, тя отбеляза, че не смята за удачно "една млада певица, без кой знае какви данни и постижения“, да оценява други изпълнители. Освен това решена да е откровена до край, Роксана обвинява менторите, че са се обръщали на "пълни музикални инвалиди, обръщахте се на певци, които изобщо не знаят какво правят на тази сцена… давахте шанс на певци, които не заслужават да бъдат певци…“, гневи се чалга звездата.
Според нея още, се е изгубила реалната цел на предаването и от музикален формат, то се е превърнало в комедийно шоу. Визирайки своя брат Радослав, Роксана добавя, че независимо, че той е бил "убит“ на сцената, "това не означава, че той не може да "продължи напред и не значи, че той не пее добре“. Думите на Дара "Ако това парче го беше изпял, някой, който може да пее, щеше да ни счупи главата“, най-много са подразнили ромската фурия и тя се обърна към колежката си с думите "Ами на теб мила моя, ти счупи главата изпълнение, дето чеп за зеле не става от него“.
Според мнозина поведението на Роксана е меко казано нахално и невъзпитано, имайки предвид, че е колежка. Но явно и тя е решила да прави цялата си фамилия звезди по примера на Стораро. Но не навсякъде се получава, а и ако един ден има такава чест да бъде в журито на "Гласът на България", то тогава може да покани и други членове на широката си рода да стават популярни. А ето и самото изпълнение на Роксиния брат, с което всеки може да прецени дали става за "Гласът" или не.лупа

Публикувана на
20 Септември 2023 година