Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Превърнал се е в послушно кученце!“

В какво се превръща Папи Ханс и не осъзнава ли, че тази жена го "убива"?! Това разкриха, че се питат близки до него източници, които твърдят, че не виждат и помен от предишния самоуверен, решителен и дори нахакан млад мъж.
Знаем, че Константин Трендафилов, както му е пълното име, беше разделен с приятелката си Сара Драгулева. Тя го заряза заради ревността му, която й писнала, а след края на връзката им певецът и писател не скри, че е изпаднал в жестока депресия. Папи тотално се затвори и се откъсна от всичко, но не успя да забрави Сара.
В един момент стана ясно, че Драгулева е дала нов шанс на връзката им и точно това тревожи познатите му. Да, Папи бил щастлив. Толкова щастлив, че се превърнал едва ли не в роб на Сара и изпълнявал всяко нейно желание, само да не го напусне отново.
Превърнал се е в послушно кученце. В мъж под чехъл, който не смее гък да й каже, за да не го паряса. Постоянно си харчи парите по нея - ей на, на яхна последно я заведе в Гърция. Щото тя така искала. А той какво иска и изобщо иска ли нещо друго, освен да е с нея?! Не е добре това момче, а и ако продължава така, на Драгулева ще й омръзне. Кой иска до себе си послушко, а не силен мъж?!", коментират източниците. Които, разбира се, не е изключено и да завиждат на щастието на двамата влюбени.клюкибг

Публикувана на
20 Септември 2023 година