Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Липосукция ли щеше да убие Мира Добрева!?

В петък феновете на засуканата тв водеща Мира Добрева изтръпнаха от ужас, след като се оказа, че тя е приета по спешност в "Пирогов" и се намира в медикаментозна кома. За щастие опасността премина, но остава въпросът как цъфтящата блондинка изведнъж го закъса със здравето.
В коридорите на доскорошната месторабота на златоградчанката - БНТ, обикаля доста гнусничкият слух, че Мира е получила усложнения от козметична операция. По-точно - изсмукване на мазнините от ханша и корема - т. нар. "липосукция".
Суетната Добрева отрича да ползва козметични интервенции, но преди две години пак уплаши всички, като се появи с подуто лице, омотано в бинт. Тогава тя пак отрече да има отоци от поставяне на ботокс и заяви, че са й вадили мъдрец.
"Не ми се иска да изпадам в подробности за нейното състояние, защото не съм оторизиран аз да говоря от нейно име. Тя ще си разкаже сама какво е преживяла. И не, не е от преживяна козметична операция, като липосукция например. Отдавна не чета по форумите предположенията на хора, които нито познават Мира, нито мен или семейството ни. Всеки да си гледа работата". Това каза бившият съпруг на Мира - режисьорът Жоро Торнев, който единствен до момента е коментирал ситуацията.лупа

Публикувана на
20 Септември 2023 година