Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Ариана Гранде се развежда

Ариана Гранде и Далтън Гомес поемат по различни пътища. Гранде подаде молба за развод в понеделник в Лос Анджелис. Певицата е попълнила графата "непреодолими различия" като основание за разтрогване, каза източник, запознат с въпроса, пред CNN.
Изпълнителката на "Thank U, Next" и Гомес се ожениха през 2021 г.
"Беше малко и интимно - по-малко от 20 души. Атмосферата беше толкова щастлива и изпълнена с любов", каза представител на Гранде пред "People" за сватбената церемония тогава. "Двамата не могат да бъдат по-щастливи", твърдят техни близки.По-късно Гранде сподели снимки от сватбата им, която се проведе в дома им в Монтесито, на страницата си в Инстаграм, като ги надписа "5.15.21".Публикацията оттогава е премахната, но преди това снимките показваха Гранде, облечена в сватбена рокля на Вера Уанг как целува Гомес, който носеше костюм на Том Форд.Тяхната сватба през 2021 г. се случи две години след годежа на Гранде с комика Пийт Дейвидсън. Гранде и Гомес, агент по недвижими имоти, за първи път обявиха връзката си публично с издаването на нейната песен "Stuck with U" от 2020 г. - върху която тя работи съвместно с Джъстин Бийбър. Гомес участва в клипа. През същата година те обявиха годежа си.Гранде за последно публикува снимка с Гомес в социалните си медии през ноември, но бившата двойка пазеше връзката си предимно далеч от светлината на прожекторите.
Носителката "Грами" беше заета напоследък със снимките на адаптацията на "Wicked" в Лондон заедно с Бейли, Синтия Ериво, Джеф Голдблум, Мишел Йео и Боуен Янг.

Публикувана на
20 Септември 2023 година