Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Жерар Пике измисли нова хулиганщина

Жерар Пике, който е президент на хитовите футболни Kings (мъже) и Queens (жени) League за отбори от по 7 играчи. Този път не става дума за нов скандал в личния му живот, свързан с бившата му партньорка Шакира, а за бизнеса му.
Той надъха млади фенове на неговите лиги да скочат във фонтана от 18-ти век на „Пласа дел обиспо“ в центъра на град Малага с обещанието да им подари двойни билети за финалите на Kings и Queens Cup, които са на местния стадион „Ла Росаледа“ на 13, 14 и 15 октомври.
„Давате на всеки, който влезе, двоен билет“, поръча Пике на репортера на Kings League Виктор Навароса.
Няколко младежи се изкъпаха, но само двама бяха късметлиите и тези, които след няколко седмици ще бъдат на „La Rosaleda“.
Случката стигна до кмета на Малага Франсиско де ла Торе, кмет на Малага, който изригна: „Малага не е училище за хулиганство. Ще предложим на г-н Пике други по-интересни подходи от гледна точка на образованието“, каза той.
Къпането в обществен фонтан е изрично забранено според общинската наредба на Малага, която го определя като „хулиганство“, наказуемо с глоба от 750 евро.
Пике обаче бе помислил и за това – той успокои потенциалните гмуркачи във фонтана, че нямат грижи по този параграф: „Ние ви плащаме глобата!“ /телеграф

Публикувана на
21 Септември 2023 година