Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Денис Теофиков възкръсна в нов дует

Денис Теофиков оживява в последната песен на попфолк певицата Десита. Изпълнителката пусна дует с бившата си половинка. „Чистата ми любов към него е в основата на проекта“, сподели тя пред „Телеграф“.
Заглавието на дуетното парче е „За малко“. „Песента ни е направена от негово демо, което е било самостоятелно. Не искам да издавам много подробности около създаването на този проект“, коментира Десита две минути след като песента бе представена официално. „Предполагам, че хората ще я приемат добре, поне по това, което наблюдавам“, допълни брюнетката, която получи стотици положителни коментари от колеги и почитатели в рамките на няколко минути.
Подобна обща песен била мечта и на двамата изпълнители, която Десита успява да сбъдне след смъртта на Денис. „Благодаря на всички замесени. Благодаря най-вече на неговите родители за безрезервната подкрепа! В песента ще чуете най-красивите звуци от китари, изсвирени от неговия баща - споделя певицата. - С тази песен ще кажа - благодаря ти, Денис, че беше част от живота ми. Благодаря ти за спомените и за яркия отпечатък, който остави. Вярвам, че някъде там празнуваш нашия дует. За мен е чест, обичам те завинаги! Приятно слушане“, допълни тя.

Публикувана на
22 Септември 2023 година