Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 5980 пъти

Овен
Събуждате се след мъчителен сън. Родените до 5 октомври днес ще се пекат на бавен огън, а утре и другите трудно ще намерят пътя. В момента е необходима активна самозащита от агресивната чернота. Внимателно преценявайте знаците на съдбата. Смирете амбицията, бъдете скромни и не искайте много от живота и от другите. Нищо ново да не се започва. Довършете започнатото преди.
Телец
Луната навлиза в Козирог, с когото винаги се разбирате добре, но днес е важно да уточните позициите си и да не си мътите взаимно водата. Не позволявайте на трети лица да се намесват в отношенията ви с партньори. Не е нужно да отстоявате мнението си на всяка цена, направете реверанс към близки и приятели. Обърнете се към по-духовни занимания, амбициите да почакат.
Близнаци
Не бързайте с изявите и претенциите. От днес излизате от зоната на здрача, но още реалностите са замъглени и взетите решения може да бъдат променени или отменени в бъдеще. Луната е в конфликт със Слънцето, а този аспект вреди на отношенията с родители и деца. Не взимайте прибързани решения и не започвайте нищо важно. Приключете с това, което сте обещали в миналото.
Рак
Днес Слънцето навлиза в нехармоничните ви Везни, а Луната в знака на опозицията ви Козирога. Ще си имате проблеми както по линия на работата, така и в посока на семейните отношения. Ще ви притискат от няколко страни. Ако имате някакво угнетяващо чувство обърнете се към по-духовна храна. Нищо важно да не се започва и предприема. Довършете обещаното, бъдете скромни и верни.
Лъв
Не влизайте в съглашателства, днес всичко се прави на тъмно, парите се дават под масата, а важните неща остават скрити от погледа. Приключвайте, но нищо важно не започвайте. Не позволявайте на емоциите да овладеят съзнанието и да попречат на разумната ви преценка. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате, може да не сте прави, а може и да не ви разберат и оценят.
Дева
Слънцето напуска вашия знак и вече излизате от сатурновата си дупка. Денят е добър за промяна в начина на работа и живот, за преместване и преустройство на дейноста. Пътувайте, отърсете се от миналото, приключете безперспективни връзки и ангажименти. Може да се получат неприятни вести, но точно те ще помогнат да се изправите и да продължите в една по-добра и печеливша посока.
Везни
Днес много неща ще се правят на тъмно. Не очаквайте да ви споделят истината, а и вие действате задкулисно спрямо нечии амбиции. Не уреждайте през уикенда професионални въпроси и спорове. Нищо важно не започвайте в този ден, а си осигурете защити на всички нива. Ден на прилепа, някой опитва да използва личните ви ресурси без да дава нищо насреща. Ще се почувствате изтощени.
Скорпион
Днес получавате неприятни новини и знаци на съдбата. Постарайте се да разберете от къде и какво може да дойдат неприятностите. Нищо ново да не се започва преди да се уточнят отношенията. В такъв момент е важно да контролирате играта на чувствата, да не бързате с нападките и обвиненията преди да сте се изяснили с другия. Доверете се на опита си, проявете благоразумие и изчакайте.
Стрелец
Днес трудно се ориентирате в отношенията, много неща се правят скрито-покрито и без да се съобщават на засегнатите лица. Може да се получат неприятни новини, но реакцията ви не бива да е прибързана. Дайте си време да уточните ситуацията, контролирайте емоциите. Денят е добър за работа със земята, за пътуване и преместване. Простете на някой, който ви е обидил.
Козирог
Не смесвайте днес работата с личните дела. Не канете колеги на гости и не с разкривайте картите си пред непознати. Вероятни са проблеми с порасналите ви деца и остарелите родители. Трудно ще застанете на едно мнение с партньорите си и това ще се използва от засегнатите в ситуацията. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция и е добре да си замълчат.
Водолей
И независимо, че приближава пълнолуние тъмнината в отношенията днес е непрогледна, крият се важни факти и истини, провокациите са на всяка крачка. Контролирайте се, бройте до десет преди да кажете нещо не на място и пред неточните хора. Продължете в посоката, в която сте тръгнали, не започвайте нищо ново. Вероятно е странични хора и фактори да го провалят. Влизате в разходи.
Риби
Днес е важно да продължиш по стария път, а не да започваш нещо ново и важно. Тенденцията е към странични намеси в работата и в личния ви живот. Някой може да ви направи мечешка услуга. Не коментирайте своя и чуждия живот и избор. Трудно контролирате чувствата. За емоционален човек като вас този ден ще донесе изпитания и излишно споделяне, за което ще съжалявате.
telegraph.bg

Публикувана на
23 Септември 2023 година