Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5 дрехи, идеални за променливото есенно време

Есента е предизвикателство, що се отнася до дрехите, които обличаме. Понякога сутрин е много студено, а следобед - жега. Трудно е човек да се облече подходящо за капризните есенни дни, но има дрехи, които са идеални за преходния сезон. В редовете по-долу разберете кои са дрехите, идеални за преходния сезон.
Вижте кои са дрехите, които са перфектни за променливото есенно време.

1. Плетена жилетка
Плетената жилетка е идеална връхна дреха за преходния сезон. Тя топли, но не прекалено. Лесно можете да я съчетаете с дънки или рокля, стига да не е прекалено официална.
2. Тренчкот
За дните, в които прогнозата предвижда дъжд, заменете плетената жилетка с елегантен тренчкот. Той чудесно ще се комбинира с по-официални рокли и костюми.
3. Пуловер
Ако се обличате по-спортно в ежедневието си, то пуловерът е идеален за вас. Препоръчваме да заложите на по-тънка прежда, за да не топли прекалено много. Така можете да използвате пуловера за връхна дреха, но и за основна над бельото.
4. Деним рокля
Обожаваме деним роклите, защото са чудесни както за лятото, така и за есента. Всъщност обаче деним роклята е перфектна за променливото есенно време. Можете да я носите на босо, с чорапогащник или клин.
5. Миди пола
Дълго време миди полата не беше актуална, но от няколко години насам се радва на особена популярност както сред дизайнерите, така и сред модните блогъри.Миди полата е дрехата за всеки сезон, за всеки повод. Бихме я определили като перфектната комбинация между елегантност, практичност и street style./rozali.com

Публикувана на
23 Септември 2023 година