Новина от категория Светът
Архив на публикациите

ММА-боец сваля 80 кила и става жена

Представете си Скалата да се превърне в Ивет Лалова. Горе-долу това се опитва да постигне грамадният ММА боец Габриел Тъфт, който се прощава с 80 кг чиста мускулна маса, за да стане жена, пише България Днес.
Здравенякът с мека китка прекарва над 20 години в ежедневни тренировки, за да изгради чудовищните си мускули и да се занимава професионално с бойни спортове. Цял живот пази драконовски диети, така че при ръст 188 см достига 127 кг тегло и едва 6 % телесни мазнини.
„На върха на кариерата си изглеждах като кръстоска между Рагнар Лотброк от Викинги и Планината от Игра на тронове. Това ми създаде доста трудности, когато започнах трансформацията си в жена“, разкрива Габриел. Той вече е прехвърлил 40-те, когато вече не понася мъжкото си тяло и иска да стане жена.
Повече от две години прекарва в проучване какъв хранителен и тренировъчен режим да си създаде, за да отслабне, да си промени хормоните и да стане нежна ефирна жена. В следващите няколко години се прощава с огромна част от така трудно натрупаните мускули и сваля 80 кг чиста мускулна маса. За сметка на това се урежда с цици. Единственото, което не му се налага да променя, е името. Той просто вече се нарича Габи, което е достатъчно женствено.
Сега бившият бодибилдър се изживява като фитнес инструктор, диетолог и психолог на хора, които искат да сменят пола си.

Публикувана на
23 Септември 2023 година