Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Как остаряват актьорите от „Женени с деца“

Култовият сериал от 90-те „Женени с деца“ отново тече на малкия екран. Хуморът вече не е чак толкова смешен, както навремето. Може би защото се преситихме с подобни сериали. Може би защото сме доста по-улегнали и угрижени и не ни е до смях. Въпреки това героите ни връщат към младостта, така че го има и сантиментът.
Да не забравяме обаче, че това, което виждаме на телевизора, няма много общо със сегашната действителност. Въпреки запомнящите се роли и образи на някои от актьорите те не успяха да постигнат върхове в кариерата си. Други са видимо променени, както и всеки от нас. Нека да видим как остаряха актьорите от „Женени с деца“.
Едуард Ленард О'Нийл (Ед О'Нийл) изигра незабравимия Ал Бънди, продавач на обувки и глава на лудо семейство. Неговият герой се гордееше с миналото си на футболист, но като цяло беше карък и неудачник. Роден на 12 април 1946 г., понастоящем Ед е на 77 и продължава да е активен на снимачната площадка. От 1986 г. е женен за актрисата Катрин Русоф, с която имат две дъщери, родени съответно през 1996 и 1999 г. В сериала „Западното крило“ имаше второстепенна губернаторска роля, изигра я Джей Причет в „Модерно семейство“, а с екранната си съпруга Пеги се засякоха в „Осем прости правила“. На 30 август 2011 г. О'Нийл получи звезда на холивудската Алея на славата.
Катрин (Кейти) Луис Сегал, която понастоящем е на 69 години, също не изостави кариерата си на актриса, но паралелно с нея се изяви и в писателското поприще. В сериала тя беше секси съпругата с бухнала прическа, която имаше едно основно занимание - да харчи парите на мъжа си Ал за скъпи, но ненужни неща. Преди да стане актриса, родената на 19 януари 1954 г. Кейти е и много талантлива певица и осигурява беквокали на Боб Дилън. Актрисата продължава да се снима и до днес и винаги помни сериала „Женени с деца“ като проекта, който я изведе на телевизионния екран и я направи известна.
Кристина Апългейт, родена на 25 ноември 1971 г. (понастоящем на 51), се доказа като голяма актриса в сериала с роля, в която трябваше да е „типичната“ блондинка - безмозъчна и красива. Това беше нейната първа роля, която я изстреля към поредица от други. Кристина Апългейт може да бъде видяна в телевизионния сериал „Приятели“, където отново се срещна с Мат Леблан. Кристина има два брака и дъщеря от втория. На 10 август 2021 г. Апългейт разкри, че е диагностицирана с множествена склероза. След тази ужасна новина може да бъде видяна с бастун и количка, а нейни фенове по цял свят й изпращат положителната си енергия.
Дейвид Антъни Фостино изигра сина в семейството. Бъд Бънди беше умник, завърши гимназия (колко неочаквано за стандартите в семейството!) и мечтаеше да отиде в колеж. Мечтаеше също така момичетата да му обръщат внимание. И също така остроумничеше по адрес на сестра си Кели, с която имаха сложни тийнейджърски взаимоотношения. Роден на 3 март 1974 г., Дейвид Фостино не надскочи ролята на Бънди, но пък стана популярен рапър и радиоводещ. Въпреки това не се отказва и от опитите да се наложи на екрана - участвал е в много телевизионни предавания и филми. Една от последните му роли е в сериала "Кости".
Аманда Биърс изигра плоскогърдата Марси, най-добрата приятелка на Пеги, която изобщо не се разбира с Ал, въпреки че от време на време могат да показват привързаност един към друг. Тя работеше в кредитен офис с първия си съпруг Стив. Когато се омъжи за красивия си, но празноглав втори съпруг и стана „глава“ на семейството, това я сближи с Ал, така че тя почувства, че може да общува с него. Освен това Марси беше природозащитника и си отглеждаше катерица в двора.
Биърс е актриса, режисьор и комик. Сериалът „Женени с деца” я направи известна. И й даде сила и самочувствие да признае, че всъщност си пада не по екранните си съпрузи, а по... жени.
Дейвид Гарисън играе ролята на Стив, първия съпруг на Марси. Той беше ипотечен брокер и беше ясно, че се чувства неудобно от факта, че жена му печели повече пари от него. Героят на Стив беше в сериала до сезон 9 и го напусна по собствена инициатива. Актьорът всъщност реши да изостави сериала, в който не блестеше особено, за да посвети повече време на страстта си - театъра. Той е бил актьор в много престижни продукции на Бродуей, но продължава да се появява в сериали и телевизия.
Тед Макгинли играе Джеферсън Дарси и неговият герой е отговорен за показването на живота на съпруг жиголо. Макгинли е перфектен в ролята на интересчия, оженил се след бурна нощ за своята „касичка“ Марси. Всъщност Макгинли, който се кипри повече от жените в сериала, започва кариерата си именно като модел, след което има късмета да бъде избран за този прекрасен сериал. А след него има и много други успешни роли. телеграф

Публикувана на
23 Септември 2023 година