Новина от категория България
Архив на публикациите

„Защо не експулсирахме Киро обратно в Канада още преди 3 години!?“

Чета, че лицето Кирил Петков бил казал  по някоя от трите пропагандни телевизии, че било пропуск на ДАНС, че служителите на Руската църква са експулсирани едва сега, а не по-рано. И добавил още, че ако днес вече сме знаели, че той (архимандрит Васиан) е бил шпионин на руските служби, то той е бил шпионин на руските служби от пет години, но ДАНС чак сега били осъзнали този факт.

Васил ПЕТЕВ
Чудя докъде би могла да стигне наглостта на един зъбат пицар, попаднал случайно в МС? Чудя се още и докъде би стигнало нахалство на неговото семейство, щото Киро без тати си Петко, е нещо като Младенеца без Мадоната! Но докато се чудя, спирам да се чудя, щото се сещам за думите на Айнщайн, че само човешката глупост е безкрайна.
Защо толкова не му върви на този народ. Не знам, защо нямаме никакъв късмет с управниците.
Не знам още, защо по дяволите не експулсирахме Киро обратно в Канада, още преди 3 години, като още тогава знаехме, че човекът е малоумник. Не знам също, защо не го експулсираме сега, при положение, че имаме хиляди доказателства за безкрайната му тъпота.
Да, пропуск на ДАНС е фактът, че Киро не е в ареста. Съгласен съм. Да, пропуск на ДАНС е, че правителството ни управлява все още, при положение че съставът му е изграден основно от лица, представляващи заплаха за националната сигурност.
Въобще, чудя се и на колегите журналисти – тея дръжки на микрофони – защо още търсят тоя нереализиран емигрант за интервюта? Абе, вие нормални ли сте, или сте напълно изплискали лейки?! Кво очаквате да ви каже Киро?!?! Че той не може да направи едно правилно изречение, бе!
Не знам, не знам…Уморен съм от продажници и прости копелета. Уморен съм от Киро, от баща му Петко, от парапета Лена, от леля им Асена и от чичо им Лорер. Уморен съм и от оня Магарев, който пък е тежка еманация на откровен национален предател.афера, със съкращение, заглавието на Пловдивмедия

Публикувана на
24 Септември 2023 година