Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Четата на Слави ще превзема Пловдив

Партия „Има такъв народ“ (ИТН) регистрира в Общинската избирателна комисия (ОИК) в Пловдив кандидатите си за кмет, районни кметове и общински съветници. „Явяваме се самостоятелно, без подкрепа от фирми и други политически формации. Влизаме в битката не, за да отчетем нещо, а да се борим за победа“, каза пред журналисти кандидатът за кмет на партията Станислав Балабанов.
Балабанов изрази надежда, че пловдивчани ще вземат информирано и правилно решение. Ако те гласуват доверието си на ИТН, ще работя да питам тях за решенията за града чрез местни референдуми, ще завършим всички инфраструктури проекти в срок, защото целият град е в ремонт, ще работим за изграждането на детска болница, ще изчистим коритото на река Марица и ще направим пълна проверка на предишните управления, каза кандидатът за кмет на ИТН.
Кандидатите за районни кметове на партията са: за „Централен“ - Йордан Ангелов, за „Южен“ – Тервел Борисов, за „Западен“ – Красимир Иванов, „Източен“ – Васил Петлешков и за „Тракия“ – Димитър Станков.
В листата на ИТН за общински съветници участват 26 кандидати, които по думите на Балабанов, са с партията от учредяването ѝ. Водач на листата е Ивайло Димов, който по образование е учител.

Публикувана на
24 Септември 2023 година