Новина от категория България
Архив на публикациите

Изгавриха се с Хекимян

Реакциите след номинацията на доскорошния ръководител на отдел "Новини, актуални предавания и спорт" Антон Хекимян за кандидат за кмет на София от ГЕРБ продължават.
"Спаси София", които са част от коалицията, издигнала Васил Терзиев, публикува позиция във Facebook, придружена с колаж на Хекимян с перука, напомняща на прическата на сегашния градоначалник Йорданка Фандъкова.
"Основната ми мотивация е да направя най-доброто за себе си"! - първите думи на кандидата на ГЕРБ, Антон Хекимян. Явно бързо се ориентира в мотивацията на съпартийците си, които вече 18 години също работят за себе си, вместо за София", пишат от "Спаси София".
"Притеснени сме, че "всичко се случило миналата седмица", на среща с Бойко Борисов. Явно в ГЕРБ се надяват моделът на кмет-фасада, община на ръчно управление от Банкя, корупция и некомпетентност, да продължи", категорични са те и допълват:
"За разлика от тях, ние имаме години доказана работа за София, конкретна програма с решения и огромен експертен екип. Затова търсим подкрепа от нашите съграждани, с които водим битките рамо до рами вече толкова години! Предстоят по-добри дни за любимия град!"лупа

Публикувана на
25 Септември 2023 година