Новина от категория България
Архив на публикациите

Кандидат за кмет от ПП с жесток побой на съпругата си

Кандидат-кметът на ПП Николай Карагьозов е обвинен в жесток побой над съпругата си. Ужасяващото нападение се случило едва преди няколко дни. Прибирайки се от рожден ден, Карагьозов се нахвърля с жестоки юмруци върху спящата си съпруга, нанасяйки ударите в горната част на тялото.

Освен физическия ужас, който изживявала жената, тя трябвало да търпи и обидите на Карагьозов, който докато я удрял я заплашвал с убийство. „Ти си нищожество, ти си нищо, боклук“, крещял кметът на село Ветрен докато нанасял удари на съпругата си.
За щастие на жената в спалнята влязла майката на Карагьозов, която живее в същата къща. Майката опитала да спре жестокия побой, но обезумелия кмет не спирал. В опит да избяга жената тръгнала към коридора на къщата, където ударите продължили. На помощ на пребитата жена се притекъл и синът й, който поне успял да спре ударите по тялото на майка му. Съпругата на Карагьозов успяла да се скрие в хола, където прекарала ужасяваща нощ на страх и болка от жестокия побой.
Жената на Карагьозов признава в своята жалба, че от години живее в страх. Не веднъж е пребивана и дори заплашвана с оръжие от кметът на Ветрен. Той притежавал ловни пушки, които не се притеснявал да ползва за заплахи срещу съпругата си. В следствие от постоянния тормоз, съпругата на Карагьозов страда от панически атаки и страх за живота си.
Медицинското заключение също е ужасяващо. Лекарите са установили кръвонасядания по цялото лице на жената, кръвонасядания по носа, оток по лявото слепоочие в областта на лицето, където Карагьозов е нанасял почти смъртоносни удари. Освен това жената е с тежки наранявания по лявата мишнична област и дясната предмишница
Освен проявите си като побойник на съпругата си, Карагьозов е известен и с изневерите си. Преди време той е хванат в работно време, насред полето с чужда жена в колата. Дори е заснет от съпруга на жената в живо включване във Фейсбук. Карагьозов, завел съпругата му насред нивите, но без да знае, че мъжа отдавна знаел за кметската афера. клюкибг

Публикувана на
28 Септември 2023 година