Новина от категория България
Архив на публикациите

Родна фолк певица се вихри в Лондон

Родна фолк певица развесели мрежата с два поста от ежедневното си битие. Без никакви комплекси Наташа Монева написа под детска снимка във Facebook, от която ярко стърчат двете й големи уши: „Това съм аз преди 33 години! Нито погледът, нито ушаците ми са се променили! Усмихната от бебе!”
В тона на самоиронията на фолк певицата са и коментарите на феновете й. „Ушаците се променят само на големина. Барабар с носа, растат през целият ни живот. Формата си не променят. Погледът също не се изменя. От дете, докато Бог даде”, казва един, а други я хвалят: „Красива си, както винаги“, „Много си сладка“.
Красавицата не пропусна да се подиграе на себе си, като постна видео от Лондон. В столицата на Албиона фолк певицата шляпаше по бабини терлици и евтини джапанки.
“Какво като съм в Лондон! Мога навсякъде да ходя, както си пожелая. Най обичам, да съм си натуралничка, да нямам никакъв грим, да са ми щръкнали ушаците, да си обуя на баба ми терлиците и да съм щастлива!“, откровеничи красавицата за радост на феновете си.телеграф

Публикувана на
29 Септември 2023 година