Новина от категория България
Архив на публикациите

„Вип Брадър“ се завръща

Риалитито "ВИП Брадър" ще се върне отново по НОВА близо 6 години след последния излъчен до момента сезон. С него за щастие (или за съжаление) на зрителите отново на екран ще цъфне до болка втръсналото лице на Ники Кънчев, от когото тъкмо си отдъхнаха след краха на играха "Голямото преследване".
Засега е повече от ясно, че водещ на предстоящия сезон ще бъде Ники Кънчев, който е запазено лице на предаването от самото му начало и фаворит на продуцентите. Няма обаче никаква вероятност в шоуто да продължи да грее другата му звезда – Александра Сърчаджиева. Тя вече е лице на bTV в предаването „Животът по действителен случай”.
„ВИП Брадър” изкара 14 години в родния ефир – от 2004-а до 2018-а. Последният излъчен до момента сезон беше с участници, които вече са били поне в едно риалити в родния ефир. Победител беше синът на легендарния Иван Иванов – рапърът Стефан Иванов, известен като Уош Ем Си.
Още от първия сезон у нас през 2004-а къщата на Големия брат прави огромен рейтинг, провокирайки скандали и клюки, точно както е в „Ергенът”. Не случайно още с появата си в родния ефир започна да се коментира, че шоуто за необвързани е копие на Брадъра, само че по друга телевизия.
Очакваното през пролетта изправяне на двете риалитита едно срещу друго ще е директен бой за една и съща публика.лупа

Публикувана на
30 Септември 2023 година