Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Взе се за примадона

Преди месеци дясната ръка на Слави Трифонов, Евгени Димитров - Маестрото, вдигна неочаквана от никого сватба и взе за невеста много по-младата от него Виктория Готева. Както знаем, тя е попълнение на Би Ти Ви като решила да съчетае репортерството с уроци по пиано при Маестрото. И така, от урок на урок... сватба.
Евгени си е стар мераклия, а през леглото му са минали десетки жени, така че любовта с младата Вики не е учудваща. Учудващото е как тя се самозабрави за толкова кратко време и как започна да го дава важно и дори пренебрегващо законите.
Готева беше хваната от папараци, докато пазарува в столичен мол, а после потегля с колата си. През цялото време, докато разглеждаше дрехите, тя говореше по мобилния си, не го остави. Да, естествено, в това няма нищо лошо - говори й се, говори.
Лошото обаче е, че тя не пусна апарата дори и след напускането на мола, когато се качи в автомобила си и потегли. Както знаем, изрично е забранено и се наказва строго като нарушение, когато шофьор говори по телефона, докато е на пътя. И правилно, защото това разсейва вниманието и води до редовни и тежки пътни инциденти.Явно обаче представителката на Би Ти Ви удобно е "забравила" това, или се е взела толкова на сериозно, че се счита за недосегаема.клюкибг

Публикувана на
30 Септември 2023 година