Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Обвиниха Йозге Яъз в изневяра

Йозге Яъз изживява труден момент. Актрисата играе главна роля в нов проект, наречен „Сапфир“, но се наложи да опровергава слухове за изневяра появили се след раздялата й с Гьокберк Демирчи преди месец.
Йозге Яъз, която проговори за слуховете за аферата си с Бурак Беркай Акгюл, който също участва в „Сапфир“, сниман в Кападокия, беше принудена да направи изявление. На дневен ред излезе и раздялата на Бурак Беркай Акгюл с приятелката му Хира Коюнчоглу.
След твърденията, че Йозге Яъз и Бурак Беркай Акгюл са се сближили на снимачната площадка на сериала, се появиха слухове, че са се залюбили още докато са били обвързани с предишните си половинки. Въпреки че Озге Яъз носи голяма отговорност като главна актриса в новия сериал, тя трябва да се справи с обвиненията и направи следното изявление: „Вълнувам се от тази нова работа, върху която аз и всичките ми колеги работим с цялото си сърце. Имах връзка. Разделихме се преди месец след разговори. В живота ми няма никой. Съжалявам, че трябва да направя изявление относно слухове. Просто моля за уважение към всички.“ По отношение на Йозге Яъз, от една страна, има обвинения в изневяра, а от друга се забелязва огромната енергия, която тя влага в успеха на сериала „Сапфир“. Можем да кажем, че актрисата преминава през труден период с различни емоции.труд

Публикувана на
30 Септември 2023 година