Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Лорд Минчев сече ли сече

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“


Миро- модна копърка или... шпрота?

Същинска кючекиня ми се чини Миро в днешния си бляскав пърформънс. Тенекиена звучност, сякаш ренде е минато на дарак и виси от ръцете, краката и от тук и там. Човекът е изпробвал какво ли не, но тук вече ме напушва смях. Колко ли специални кексчета трябва да изядеш, за да се явиж така и то да си направиш снимка. Гаджето ми наднича иззад хладилника и съвсем коректно се обади този път със следното: „Твой приятель нали Риби, затова блести така“. Германецът му с германец, пак е по-досетлив от мен. Мирко наистина е зодия Риби, което обяснява тази визия. Но защо внушението е на копърка а не на сьомга, а, кажи ми облаче ле бяло...
Пешо, Сашо и Деската- тройка по залез
Петър Дочев никак не ми е секси в този полудамски анцунг с бродерийка на горнището. Заобленият му таз изпъква през материята и не мога да съм сигурен, че това е истинска мъжка гледка. Сега виждам, че бродерията по суичъра е плъзнала навсякъде. Това никак не съвпада с възгледите ми за мъжко облекло и никак за телевизионно. Деси Стоянова едва крепи разстоянието между двамата с роклята си- палатка. Черните обувки са направо понтон за тялото и, което заслужава друга дреха. Опитай бе, Деси, при това пазарно изобилие...Сашко се е завърнал- моля, дано не за постоянно, и е облечен като спасител, комуто в същия ден предстои годеж. Общата оценка за това трио е тройка, но не разсъмване а на залез.
Есил - мис Таралежка 2023?
Да не ми се сърди добрата приятелка и отчасти колежка, но прилича на таралеж с роклята. Дори не знам дали е рокля или облекло за парти от годишнината на филма Бодлите на таралежите... Или пък записва детска песен с подобна тематика. От тази рокля ме побиват тръпки, сякаш слушам концерт за цигулка на Сибелиус в изпълнение на Максим Венгеров. Въпреки определената тържественост на произведението, то облеклото на Дюран изважда от него само музикалните елементи, звучащи като струг. Много повече певицата е оптимистична със своите патешко жълти решения, злато и коприна, но явно равноденствието и смяната на сезона си казва думата.
Глория- роклята е наполовина празна?

Тази снимка пита дали чашата на Глория е наполовина пълна или наполовина празна. Отговорът сигурно се крие от обратната страна на роклята, но отпред тя настоятелно настоява, че чашата най-малкото е била пълна с мляко, преди да се разлее по звездата. От това парче плат би могло да излезе нещо много по-съществено, отколкото неравноделното творение, утежнено с колан. При повече въображение цепката би могла да продъжи направо до гърлото, като така коланът поне би имал причина да е там, за да подържа ниските и високи тоналности в текстилното произведение. Глория да се готви за наградите Златната скилидка, които за нейна радост съществуват само като шега.

Публикувана на
30 Септември 2023 година