Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Какво побърква мъжете в леглото

Дами, може и да не вярвате, но мъжете също са невероятно възприемчиви към думите, особено когато става въпрос за секс.
Не трябва да мислите, че партньорът е напълно откъснат от реалността, в никакъв случай.

Ако искате да стоплите отношенията си, трябва да запомните няколко фрази, които никога не оставят мъжа безразличен в секса.
„Опитайте ги! Кажете тези неща на мъжа и страстите ще избухнат още повече“, казват сексолозите.
По думите им има точно четири фрази, които ще побъркат всеки мъж от възбуда.
Ето кои са те:
„Ти си истински…“
Тук добавете дума според ситуацията. Най-добре е да направите комплимент за неговата мъжественост, тъй като всеки мъж тайно се тревожи за размера си и сексуалните си умения като цяло, а положителното подкрепление от жената, която обича, ще издигне самочувствието му до небесата,. Така той със сигурност ще иска да ви достави удоволствие в замяна .
„Прави каквото искаш с мен“
Мъжете имат секс фантазии около три пъти по-често от жените. Много от тях се нуждаят от постоянна стимулация, за да поддържат възбудата си висока.
Вашето разрешение за сексуални експерименти ще издигне сексуалния ви живот на следващото ниво.
Основното е, че след такова предложение не се отказвайте от думите си и наистина бъдете готови да изпълните желанията на мъжете. Но помнете – не правете това, което ви кара да се чувствате неудобно.
„Искам да те опитам“
За мъжете оралният секс е задължителен… и невероятен. Трудно е да си представим мъж, който би се ужасил от такова предложение от жена.
Някои мъже понякога се страхуват да предложат този вид секс на партньорката си, тъй като са наясно с двусмислената реакция, която този вид ласки предизвиква.
Направете първата крачка и ще видите как очите му светват. Той ще ви бъде изключително благодарен.
Повторете името на партньора си
Всеизвестен факт е, че когато човек произнесе името ни, ние искаме да му вярваме повече. Опитайте се да произнасяте името на партньора си по-често в леглото, особено когато усетите приближаването на оргазма, така че мъжът ще разбере, че вашето удоволствие е неразривно свързано с него, а за партньора това е най-високата степен на признание. / jenata.blitz.bg

Публикувана на
03 Ноември 2023 година