Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои понеделник е рисков ден

Видяна: 7900 пъти

Овен
Ден на ненаситните апетити. Очертават се остри сблъсъци на интереси и позиции у дома и на работното място. Бъдете готови да се защитавате, но не бързайте да провокирате когото и да било. Родените в третата декада ще получат импулс за приключване на безперспективни връзки. Може да си кажете тежки думи, след които няма връщане назад. Не влизайте в спорове и конфликти.
Телец
Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада. Нещо нестандартно ще се случи и ще обърка добре подредената ви програма. Тенденцията е към скандали и авантюристично поведение. Ограничете рисковете до минимум. Не се срещайте с хора, които и друг път са ви провокирали и вкарвали в неприятни ситуации. Отложеното за утре ще тръгне успешно.
Близнаци
Тежък и рисков ден. Ако вземете решение за заминаване в чужбина, дълго може да останете там. Не се подавайте на гнева, контролирайте чувствата. Неблагоприятен ден за интервенции в областта на сърцето. Трудно ще върнете думите назад и още по трудно ще поправите грешките на прибързания си избор. Възможни са провокации и конфликти. Добре е да се провеждат оздравителни процедури.
Рак
Ден свързван с различни форми на насилие изискващи коренна реформа в действия и начинания. Някой тръгва за чужбина, а друг се връща. Предприетото в този ден може да промени из основи начина ви на работа и живот. Не взимайте прибързани решения и не се подавайте на провокации. Контролирайте гнева и не започвайте нещо важно преди да видите какво ще се промени.
Лъв
Днес печелят хората с хищническа нагласа. Лъвът е царят в тази игра, той определя правилата и налага позицията си. Ще трябва да употребите сила, за да се справите с някой, който ви тревожи, тормози и предизвиква. Днес всеки трябва да си знае мястото и да не нарушава йерархията. Ще разберете кой и доколко ви цени. Контролирайте апетита, нека и за другите да остане нещо.
Дева
Ден на ненаситните апетити, всеки идва с претенциите си, а за вашите така и не пита. Не позволявайте да ви налагат условия или мнения. Не влизайте в спорове, а дипломатично се измъкнете от ситуация, която не ви харесва или не ви вдъхва доверие. Където се съберат много хора ще има размирици и конфликти. Точно днес не се опитвайте да оправите света, останете сред свои хора.
Везни
Агресивен ден, на всички нива се действа от позиция на силата. Не ходете по митинги и демонстрации. Тълпата е неуправляема. Добре е да се приключват обещаните задачи, но нищо ново и важно да не се започва. Случващото се днес може да промени коренно обстановката. Не си правете планове за утрешния ден, но бъдете готови да реагирате адекватно на всяко ново изискване.
Скорпион
Ден на крокодила, кой както може ще те захапе. разговорите ви протичат от позиция на силата. Единият със сигурност ще се почувства притиснат и употребен и в бъдеще ще опита да се измъкне от направените уговорки. Нищо важно да не се предприема. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Щадете сърцето, не се напрягайте с несвойствена работа и дейности.
Стрелец
Днес родените в третата декада определят и налагат правилата. На моменти няма да се играе честно, но и това е част от играта. Действате с тежка и силна ръка и парирате в движение опитите на другите да ви вредят и да подлагат крак пред личните ви инициативи. Ден на невъзвращенците. Поне един конкурент вече не е в играта, заминава или се отказва от битката. Вече вие сте на ход.
Козирог
До обед ще се намери кой да ви качи кръвното и да ви провокира, но точно това ще ви активизира и до вечерта ще направите силен и обезпечаващ ход. За вас ще действа пръстът на съдбата, ще се случват събития, които ще ви помагат да разкриете потенциалните и активно действащите врагове и ще ви насочват към тези, но които може да се опрете. Планирайте за утре промените, които сте отлагали.
Водолей
Ден на безредици в живота на родените в третата декада. Луна и Уран са в конфликт с рожденото ви Слънце. Може да се провалят планове за пътуване или някаква нова дейност. Постарайте се да реагирате в движение и да парирате опитите на конкуренцията да ви извади от играта. Проведете двустранни срещи с шефове и партньори, не допускайте изтичане на информация.
Риби
Напрежението при вас нараства, ще сбъркате, ако се насочвате към агресивна среда или ходите по митинги и демонстрации на сила. Навлизате в труден тридневен период, в който ще си проличат слабите ви места, а и някой отново ще ви изкуши. Не нарушавайте дадените пред себе си или пред друг обещания. Ден на невъзвращенците, ако заминете за чужбина дълго може да останете там.
telegraph.bg

Публикувана на
06 Ноември 2023 година