Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 8500 пъти

Овен
Днес се активизират сетивата, сексуалната ви енергия излиза от стреса, усилено се търсят нови партньори. Време е за реформи, не оставайте нищо неуточнено. Направете предложение и първа крачка към тези, които са ви на сърце. Един от дните, в които се заемаме с фундаменталните задачи осигуряващи ни добра работа и здраве, изгодни и перспективни делови и лични връзки.
Телец
Днес ви залива творческо вдъхновение, намирате решение на всеки проблем и осигурявате нужните инвестиции. Явете се на конкурси, кандидатствайте по спонсорски програми и не отклонявайте предложения. Винаги може да се откажеш, но не винаги да получиш желаното. Ден на базовите проекти, уреденото и получено в момента ще ви осигури стабилни позиции за бъдещето.
Близнаци
Днес старото си отива, предстоят рокади на работното място и промени в личния ви график, но всичко това ще донесе стабилност в бъдеще и ще актуализира нуждите на момента. Родените в първата декада променят нагласи и поведение. От значение ще е бързата ви и адекватна реакция. Не се колебайте в избора си, за да не дадете шансове на конкуренцията. Проведете укрепващи процедури.
Рак
Днес се пробужда сексуалната ни енергия, ръцете и очите шарят. Луната навлиза в Дева, където я чака Венера. Имате два дни, в които е добре да подредите любовните си отношения, да се съберете или разделите, ако нещата не вървят. Заемете се и с отлаганите лечения и лечебни процедури. Днес се залагат основите на бъдещите ви отношения. Постарайте се да бъдете в час.
Лъв
Ден за реформи, за промени в намерения и планове. Не се съгласявайте с позиции, които не ви удовлетворяват и устройват. Всичко може да се префасонира, промени и редактира според личните ви претенции и изисквания. Заемете се с ремонти и преустройства в работата и у дома. Създайте си уютна бърлога за приятелските и любовни срещи. Сънищата показват дали сексът ви е на ниво.
Дева
Днес и утре Луната е в Дева. Предстоят промени и рокади, които е добре да приемете, а още по-добре ще бъде, ако самите вие ги предизвикате. Утре Венера ще напусне знака на Девата. Сега е момента да се разберете с любимите, с които сте в конфликт. Не оставайте друг да се намесва в работата, връзките и живота ви. Ден на базовите проекти, стъпете на сигурно.
Везни
Днес успехът е за тези, които търсят нова база за внедряване или започват да разширяват стария терен. Може да намерите нещо търсено отдавна. Ден на съзиданието и градежа, добре е за начало на ремонти и строителни дейности. Търсете майстори или действайте с близки и приятели. Не се опитвайте да задържите статуквото, подкрепете желанията и амбициите на близките и децата.
Скорпион
Ден на творческо вдъхновение. Събуждат се огромни презареждащи сили. Някой започва ремонт и преустройство в дома, а друг поставя на нова основа бизнеса и пряката си дейност. Не оставайте в старата позиция на работа и връзки. Днес е важно да премахнеш от живота си всичко, което те дразни, което ти пречи и вреди. Може да се намери и приготви лекарство и за най-тежката болест.
Стрелец
Днес родените в третата декада определят и налагат правилата. На моменти няма да се играе честно, но и това е част от играта. Действате с тежка и силна ръка и парирате в движение опитите на другите да ви вредят и да подлагат крак пред личните ви инициативи. Ден на невъзвращенците. Поне един конкурент вече не е в играта, заминава или се отказва от битката. Вече вие сте на ход.
Козирог
Днес и утре Луната от Дева и планетите в Телец ще ви стимулират в перфектни аспекти. Сега е момента да започнете планираните от доста време преустройства, ремонти или строителни дейности. Подсигурете си базата за зимния период, както у дома, така и на работното място. Включете в действие скритите резерви и спестените средства. Не чакайте последния момент, действайте активно.
Водолей
Ден на мечката и на мечешките услуги. Не споделяйте планове и намерения, не търсете подкрепа, ако можете и сами да се справите. Ден на съзиданието, старото си отива. Не се опитвайте да задържите статуквото, редактирайте модела на поведението си, напаснете се на предстоящите нови събития в живота ви. Днес миналото остава зад гърба ви, вървите към нова работа и любов.
Риби
Луната е в опозиция на Сатурн от Риби. Ще срещате силна опозиция и притискане не само у дома, но и на работното място. Ще се изнервите и може да вземете грешни решения. В този ден старото се руши, обръщате гръб на миналото, но поетите отговорности дълго ще ви спъват и пречат да тръгнете напред. Започнете ремонти, осигурете си своето защитено местенце в кризата.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Ноември 2023 година