Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме днес

Видяна: 6700 пъти

Овен
Някой се събужда с желание за скандал у дома, а друг е готов да влезе в тежки професионални битки. Където се съберат повече хора ще започнат словесни престрелки. Неблагоприятен ден за събрания и срещи на екипа. Колкото хора се съберат на едно място, толкова и мнения ще има. Сега е момента да потърсите експертно мнение по важните въпроси и да се погрижите за здравето си.
Телец
Венера навлиза в знака на втория си трон Везните. В Телец, тя се чувства материално подсигурена, а във Везни ви помага да влезете в светския живот, да наблегнете на лустрото и на визията. Вземете участие в модни и дизайнерски начинания и изяви. Родените в третата декада може да извоюват престижна позиция и да спечелят място или проект, за който тече голяма битка.
Близнаци
Родените в първата декада са в силна любовна и емоционална позиция. Луна и Венера са в съвпад с рожденото ви Слънце. Това може да бъде един от дните, в които срещате любовта или вече стигате до предложения и годеж. Сдобрете се, ако сте имали конфликт. Денят е благоприятен и за старт на модни и дизайнерски конкурси. Печелят тези, които са двама, третият днес е излишен.
Рак
Постарайте се днес да сте двама в люлката на любовта или в новите дела и проекти, които започвате. Където се появи трети работата с голяма вероятност ще се развали или в бъдеще ще имате конфликти. Тестват се приятелските връзки. Не е добре за общи събрания. Където се съберат повече хора ще пламват конфликти и никаква работа няма да се свърши. Действайте солово, не споделяйте.
Лъв
Ако сте станали рано е могло да видите Венера в прегръдките на Луната. Денят минава под флага на любовта, на чувствата и признателността към тези, които обичаме и ни обичат. Съветът е да не се събирате в групи, да останете сами с важните и любими хора в живота ви. Не е ден за събрания на екипа, всеки ще гледа в паницата на другия, ще има конфликти и разправии. Останете сред свои хора.
Дева
Сутринта Луната напуска Девата и прегръща Венера в знака на Везните. Дано и вие се събудите прегърнати с любимите и щастливи от взаимността, от осъществената връзка и уредените отношения. Не поглеждайте встрани, движете се в посоката, която отдавна сте уточнили и планирали съвместно. Едно отклонение ще ви коства много. Не ходете в места, където има агресия или риск за здравето ви.
Везни
Тази сутрин и Луната навлиза във Везни и среща Венера. Ще ги видим прегърнати както малко преди изгрева, така и довечера след залеза. Денят носи знамения за любов. Сродните души се намират, търсете двустранни контакти. Ще бъдете щастливи да останете насаме с хората, които обичате и желаете. Денят е добър за лечения и диагностики. Търсете нужните ви специалисти.
Скорпион
Днес трудно ще избягате от прегръдката на любовта, а и не трябва. Луна и Венера се целуват в ранната утрин. Целунете любимия преди да тръгнете за работа. Всеки жест е от значение, възражда чувства и потиска негативните мисли. Където са двама и работата спори и чувствата се развихрят, а където се съберат повече хора ще има конфликти и претенции. Не е ден за събрания.
Стрелец
Един от критичните и опасни дни, в който хората се суетят, трудно намират път един към друг, спорят за маловажни неща и взаимно си навреждат. Стойте далече от разгневената тълпа. Денят е добър за двустранни срещи, за консултации със специалисти в интересуващата ви област. Където се намесват трети лица ще се действа от позиция на силата и конфликтите ще се разгарят.
Козирог
Оставете жабите да си крякат в блатото на взаимните претенции и надлъгвания. Днес е важно да проведете важните разговори насаме и без свидетели. Посетете капацитет в нужната ви област, търсете разрешение на проблемите както в професионален, така и в здравословен план. Не си губете времето по сбирки и събрания. Нищо няма да се реши и да излезе от дебатите на всички нива.
Водолей
Ден за усамотение и любов. Останете двама независимо кой какви изисквания има към вас и с какво ви притиска. Денят е неблагоприятен за съвместни сбирки, събрания и участия в митинги. Заемете се с личните си нужди, посетете лекари и специалисти в нужната ви област и не оставайте любовта да ви чака. За самотните този ден носи кармични срещи, които след време ще ги оженят.
Риби
Ден за двустранни срещи и консултации. Където се събере тълпа ще прескачат искри. И на работното място ще има недоволни, каквото и да се предложи. Ще минат добре само срещите насаме, без значение дали е за работа или любов. Търсете нужните специалисти, решете проблема, който ви мъчи от доста време. Не се препоръчва участие в съвместни проекти. Товарите се с чужда грижа.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Ноември 2023 година