Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кое е най-голямото препятствие в живота ви?

Какво ви спира да творите живота, за който мечтаете? Вероятно може да изброите не една и две външни причини. Вглеждате ли се обаче достатъчно навътре? Разберете какво е най-голямото препятствие в живота ви.
Вратата символично представлява прехода от едно пространство в друго, от един свят в друг, от познатото към непознатото. Вратата може да означава и преход към нови знания, нов етап в живота.
Разгледайте добре четирите врати по-долу и изберете една от тях. Вашият избор ще ви покаже какво ви пречи, за да действате така, както наистина искате. Какво ви спира и ви пречи да вървите уверено към мечтите и целите си?
През коя врата бихте влезли?
Червена врата
Всеки път, когато искате да направите нещо ново в живота си, страхът от провал ви блокира. Страхувате се, че няма да постигнете целите си. Не се чувствате достатъчно подготвени за промяна или просто нямате смелостта да напуснете зоната си на комфорт. Ако искате да успеете обаче, е необходимо да се изправите срещу тези собствени страхове.
Кафява врата
Това, което ви пречи да действате, е мнението на другите. Вашият избор често зависи от това какво мислят другите хора до такава степен, че предпочитате да се откажете от най-големите си желания. Не искате да влизате в конфликт с близките си и вследствие на това правите огромна жертва. Опитайте се да следвате инстинктите си, без значение какво казва другите. Никой не трябва да определя вашия живот, освен вие самите.
Зелена врата
Всъщност вие сте нетърпеливи за промяна, но ежедневието е това, което ви пречи да направите първата крачка. Бихте искали да тръгнете по нови пътеки и да преживеете нови приключения, но не можете, защото изглежда сте „в капан“ на навиците си. Защо не започнете с някои малки, но трайни промени? Подредете целите си по приоритет и постепенно освобождавайте повече място за най-важното.
Синя врата
Вашата изключителна чувствителност ви пречи да предприемете действия, които ще доведат до така желаната промяна. Освен това имате страх от ситуации и хора (затова, че могат да ви наранят), като само мисълта за тази възможност ви кара да се чувствате некомфортно и сякаш ви парализира. Поради тази причина предпочитате да не действате изобщо. Имате нужда от повече смелост, за да преминете през това, ако искате да промените живота си.

Публикувана на
09 Ноември 2023 година