Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 4980 пъти

Овен
Днес падат забрани и ограничения, но за родените в третата декада голяма част от тях са давали защита от околните, от средата и от самите тях. Бъдете внимателни в избора и действията си, не нарушавайте разпоредбите и правилата, с които сами сте се съгласили в миналото. Ще спечели съвместната инициативи, но не с какви да е хора, а с единомишленици, с приятели и любими.
Телец
Днес може да се сключат ползотворни и перспективни договори. Съвместните инициативи ще са от полза за всички участници в играта. Поединично трудно ще извоювате победа, но в сплотен екип конкуренцията няма да може да ви надвие. Ще потръгнат и инициативи, за които вече сте изгубили надежда, че ще станат и нещата ще се оправят. Днес и утре печелите пари и предимства.
Близнаци
Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Може да спечелите конкурс, да подпишете изгодни договори и да влезете в перспективна и творческа среда. Ще получите подкрепа в труден момент, ще уредите и странично финансиране на проектите си. Символ на деня е реката от възможности. Нищо не е за пренебрегване. Приемайте предложения и поръчки, ще спечелите.
Рак
Днес стигате до непреодолима преграда по пътя към важна за вас цел. Имате двоен избор. Може да заобиколите или да действате с натиск и от позиция на силата. Потърсете подкрепа от доверени съюзници и сътрудници. Днес реката на вашите възможности среща бента на чуждото неодобрение. Тенденцията е да получавате откази и работата ви трудно да се придвижва напред.
Лъв
Днес печелят обединените и екипни инициативи. Поединично трудно ще се върши работа, но ако се съгласуват силите на близки и колеги работата ще потръгне и всеки ще остане доволен от резултата. Днес реката на вашите възможности достига морето на големите ви надежди. Някой получава признание и сключва нов договор, друг реализира изгодна сделка и поръчка.
Дева
Ден за пътуване и опознаване на света и другите от различна гледна точка. Всяка среща ще ви носи много, може да намерите спонсор и да обедините силите си в съвместни инициативи. Чудесно е да се работи в екип. На една приятелска сбирка ще се реши нещо важно за бъдещето ви. Сега е момента да влезете в нов екип и отбор и да изберете тези, с които ще вървите заедно напред.
Везни
Един от силните ви и успешни дни за месеца. Тенденцията е всичко да потръгне и да се уреди. Ще разрешите проблемна ситуация и ще постигнете желаната цел. Обединете сили, ресурси и интереси с цялото семейство и приятелите в посока на общите цели. Лесно се намират съмишленици за всякакви проекти, а и спонсор ще се появи. Ден на неудържимо движение напред. Не се стопирайте.
Скорпион
Ден на реката от възможности. Близо до вода ще получите творческо вдъхновение и ще решите стар проблем. Постойте край градския фонтан, ако нямате време да идете до реката или морето. Подпишете съвместни партньорски договори. Обединете по различни начини сили, средства и личен потенциал и всички ще спечелят. Планирайте за утре уреждане или капариране на имотна сделка.
Стрелец
Ден на прозрение и озарение. Неочаквано може да откриете изход от критична и напрегната ситуация. Ден на реката от възможности, а тя винаги си намира път, дори и да криволичи в полето на големите ни надежди. Всичко може да се постигне и уреди. Доверете се на интуицията и не отстъпвайте от това, което усещате за правилно и важно. Ще получите подкрепа от неочаквано място.
Козирог
Днес проблемите ви ще са повече в посока на чувствата и любовта. Родените до 1 януари са в по-неблагоприятна позиция. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Везните. Някой нарушава дадените обещания, друг ви атакува несправедливо, но каквото и да се случи ще натегне обстановката у дома и отношенията ви ще навлязат в рискова фаза. Приятели ще опитат да помогнат.
Водолей
Може би това ще е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Движете се уверено в реката от възможности. Увеличете натиска, търсете подкрепа за постигане на целите си. Ще намерите спонсор и съмишленици. Някой ще подпише и нов партньорски договор, който ще му осигури попътен вятър към голямата му цел. Интуицията ви работи на пълен капацитет, доверете се на инстинктите.
Риби
Днес ще ви върви като по вода, а и близо до вода ще получите откровение и вдъхновение, което ще помогне да решите проблемите си от раз. Доверете се изцяло на интуицията и тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича. Може да обедините усилия и средства с единомишленици. Добре е да се сключват съвместни партньорски договори. Влезте в нова делова и творческа среда.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Ноември 2023 година