Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Осъдиха Робърт де Ниро!

Съдебен състав осъди компанията на Робърт де Ниро да плати повече от 1,2 милиона долара на бившата му лична асистентка, след като установи, че продуцентската му компания е извършила дискриминация по полов признак, предаде Асошиейтед прес.
Въпреки че съдебният състав установи, че Де Ниро не носи лична отговорност за случилото се, беше разпоредено продуцентската му компания Canal Productions да извърши две плащания от по 632 142 долара на дългогодишната му лична асистентка Греъм Чейс Робинсън.
Де Ниро, който прекара три дни на двуседмичното съдебно заседание, включително два на свидетелската скамейка, е впримчен в съдебни дела с Робинсън, откакто тя напусна през април 2019 г. Той не беше в съдебната зала, когато присъдата беше прочетена в четвъртък следобед. На моменти Де Ниро призна от свидетелската скамейка много от твърденията на Робинсън в подкрепа на нейния иск за дискриминация по полов признак и отмъщение на стойност 12 млн. долара, включително, че той може да ѝ е казал, че личният му треньор е получавал по-високо възнаграждение от нея, отчасти защото е имал семейство, което да издържа, съобщи АП.

Публикувана на
10 Ноември 2023 година