Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 4380 пъти

Овен
Днес някой дава от себе си повече отколкото може да си позволи. Дано имате насреща си хора, които ви ценят и обичат. Денят е добър за нови начинания, но ако се почувствате застрашени не стигайте до крайности. Добре е за имотни сделки, но такива, които ви осигуряват право на ползване до живот. Родените в третата декада са пред тежък избор, но са способни с всичко да се справят.
Телец
В този ден може да стъпите на нова база, но не само за живеене, а и за развиване на определена дейност. Някой капарира имот, друг вече е отворил прехвърляне на родова къща или земя. Огледайте се, не оставайте друг да направлява живота и избора ви. Днес вие сте този, който има какво да предложи и реши в името на взаимната полза и бъдещите съвместни начинания.
Близнаци
Ден на обезпечаване и уреждане на имотни и наследствени дела. Ще се разберете с роднини и ще разрешите труден казус. Проявете разбиране и добронамереност. С малки крачки един към друг ще постигнете големи и важни и за двете страни цели. Нищо важно да не се отлага за утре, когато трети лица ще се намесват и ситуацията ще се влоши. Ден на откровение за важните неща в живота.
Рак
Стаени и несподелени чувства ще объркат отношенията ви в този ден, а и споделените ще предизвикат бури и промени, които няма да ви харесат и устройват. Ще се повдигат отново спорните имотни и наследствени въпроси, време е да се раздели неделимото преди. Постарайте се да играете ролята на балансьор. Не влизайте в конфликти, ще излезете виновни за чужда вина.
Лъв
Ден на лично обезпечаване и уреждане на имотни дела. Действайте в посока на семейните интереси, някой прави и предложение. Чудесен ден за нови начинания. Нищо важно да не се отлага за утре, когато няма да сте във форма и друг ще „командва парада”. В момента инициативата трябва да идва от вас. С активна политика ще намерите и спонсор, който да финансира проектите ви.
Дева
Ден на заземяване, доминира желанието да уредите и да си подредите дома и връзките. Денят е добър за огледи и капариране на терени и имоти. Ще спечелите и като посредник между двама по отношение на наследствени делби. Намесва се и масовата карма, много хора търсят работа и дом в чужбина, а от това други хора ще се възползват и ще забогатеят. Старайте се да не отивате в крайности.
Везни
Родените в третата декада днес може да намерят любовта или вече да се обяснят и да си изяснят отношенията. Не пропускайте момента, за да не останете неразбрани и сами. Още утре една врата ще се затвори и може да си остане така завинаги. В момента съдбата ви предлага това, което малцина получават. Огледайте се, може би някой наоколо ви гледа с влюбени очи. Пътувайте.
Скорпион
Ден за среща с любовта. Може да получите желаната подкрепа и дотация от близки и приятели и да реализирате замислите си. Денят е добър за преговори по имотни дела и делби. С лекота може да се раздели неделимото преди. Късно вечерта Луната навлиза в Скорпион, предстои новолуние на разделите, особено за родените на изгрев Слънце. До два дни животът ви може тотално да се промени.
Стрелец
Денят носи обезпечение по няколко житейски линии и програми. На първо място стои въпросът със собствеността и шанса да се уреди изгодна покупко-продажба на имот, а това скоро може да промени и местоживеенето ви. Всяка инициатива ще е успешна и ще ви свързва с полезни за бъдещето ви хора. За утре нищо важно не планирайте, отложете срещи и разговори.
Козирог
Днес правите рисков ход, нарушавате дадените обещания или пренебрегвате закона. Бъдете сигурни, че за всяко прегрешение ще си плащате с лихвите. Не изневерявайте, запазете неутралитет независимо кой какво ви предлага. Не влизайте в комбина с непроверени хора и не се съгласявайте с неизгодни оферти, особено в посока на имотни и наследствените дела и делби.
Водолей
Ден за пътуване, за радостни моменти, чувства и любов, но покрай тях и добра работа ще се свърши. Някой ще уреди и получи имот или дарение, а друг ще дари от сърце. Лесно ще се споразумеете и с роднините. Подкрепете децата и любимите си хора, но не си сечете клона, на който седите и спите. Не планирайте нищо съществено и важно за следващите два дни, очертават се кризи.
Риби
Днес може да разсечете Гордиевия възел на роднинските отношения. Опитайте да се споразумеете по наследствените въпроси. Което си е ваше има тенденция да си дойде при вас. Всяка нова инициатива ще се отплаща в бъдеще. Търсете компромисния вариант и направете нужните отстъпки. И другият ще си даде сметка, че вече ситуацията е назряла за делба и приключване.
telegraph.bg

Публикувана на
11 Ноември 2023 година