Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Бягайте далеч от жените с тези имена

„Бягайте далече от тях и ако може не общувайте с тези жени. Ще съжалявате имате ли вземане-даване с тях“, предупреждават експерти.
„Това са най-злите и избухливи жени! И кое е общото между тях? Имената им!“, казват още те и съветват родителите да не кръщават така децата си, защото ги обричат на куп главоболия.

Юлия
Жената с това име е свикнала винаги да се кара с всички. От дете тя се опитва да защити личните си граници и мнението си.
Хората не винаги я слушат, което може да предизвика гняв у тази дама. Затова тя смята, че само повишен тон и гневно изражение на лицето й ще й помогнат да победи всички около себе си.
Неда (Недка)
Това са много уверени и амбициозни момичета. Те смятат себе си за стандарт на красота и мъдрост.
Жените с това име са убедени, че за такива качества може да се прости абсолютно всичко. Околните не са съгласни с това, затова периодично изтъкват грешките им. Но би било по-добре да не го правят, защото е много лесно да ядосаш жена с това име. Връзката ви ще бъде съсипана за дълго време, ако допуснете тази грешка.
Галина
Цял живот Галина следва същата линия. Вярва, че само нейното мнение може да бъде правилно.
Ако не сте съгласни с това, знаете къде е вратата. Но… не можете обаче да си тръгнете толкова лесно. Първоначално Галина ще вдигне скандал и ще ви каже кой е шефът. И чак тогава ще ви изхвърли през вратата и ще ви жигоса за цял живот. / jenata.blitz.bg

Публикувана на
11 Ноември 2023 година