Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Натискат Скалата да отиде в Белия дом

Дуейн "Скалата" Джонсън разкрива, че миналата година няколко политически партии са се свързали с него, за да разберат дали ще се кандидатира за президент на САЩ, след като социологическо проучване показало, че 46% от американците биха подкрепили кампанията му.
Явявайки се като първи гост в новия подкаст на Тревър Ноа в Spotify "What Now?", актьорът и бивш борец от WWE заяви, че анкета от 2021 г., проведена сред 30 000 пълнолетни американци, е довела до това "партиите" да се свържат с него и да го попитат дали се интересува от кандидатиране в края на 2022 г.
"Това беше интересна анкета и аз наистина бях развълнуван от нея", каза Джонсън. "Беше голяма работа и дойде изневиделица", добави той.
Джонсън, който се описва като "центрист" и "политически независим" и публично подкрепи кампанията на президента на САЩ Джо Байдън през 2020 г., в миналото открито е споделял интереса си към кандидатурата.
През 2016 г. той заяви пред GQ: "Не мога да отрека, че мисълта да бъда губернатор, мисълта да бъда президент, е примамлива".
Година по-късно той заяви пред Variety, че президентската кампания през 2024 г. е "реалистично съображение". Телеграф

Публикувана на
11 Ноември 2023 година