Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в неделя

Видяна: 3620 пъти

ОВЕН
Денят е рисков и неблагоприятен за каквото и да било обвързване. Всичко ще се прави за пари, ще се нарушават закони и предписания, ще се играе нечестно и неспортсменски. Отлагайте важните начинания за друг път, не се обвързвайте с договори и брак, не участвайте в състезания и конкурси. Ще се правят нарушения, ще има и удари под кръста особено за родените след 10 април.
ТЕЛЕЦ
Един от най-тежките ви и противопоставящи дни до края на годината. Предстои новолуние в знака на опозицията ви Скорпиона, което ще ви засегне неприятно, ще даде предимство на конкуренцията и ще ви оголи гърба. Очаквайте малки и големи предателства. За някои от тях няма и да разберете, но след време ще се усетите. Движете се по линията на най-малкото съпротивление.
БЛИЗНАЦИ
Предстои ограбващо силите и ресурсите ни новолуние. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли, ще глътне много средства и лични ресурси и няма да донесе това, за което водите битки. Не проявявайте никаква активност, оставете другите да се борят за нещата, които така или иначе ще им се изплъзнат. Спазвайте диета, но не само по отношение на храната, а и на личните връзки.
РАК
Днес много неща ще се правят на тъмно, без афиширане и без съобразяване с когото и да било. Ще се случват събития, които ще ви улесняват. Тези, от които се страхувате и притеснявате изпадат в изолация или ще бъдат детронирани по различни начини. Пътят пред вас ще се разчисти и още утре до обед ще направите силен ход. Ден за приключване, прочистване и подбор на връзките.
ЛЪВ
В деня преди новолунието тъмнината е непрогледна, действа се подмолно и се правят грешни избори. Не се занимавайте със сериозни дела, бъдете особено внимателни и ограничете контактите. Не планирайте и за утре агресивни разговори. В момента губят тези, които се държат ултимативно и не се съобразяват с положението и нуждите на околните. Щадете се, пестете си силите.
ДЕВА
Предстои новолуние в знака на хармоничния ви Скорпион. Съветът е да не се занимавате с нищо сериозно. В момента за вас ще действа пръстът на съдбата, който ще подреди отношенията и силите в изгодна за вас посока. Битките между други двама ще ви дадат възможност да спечелите и да си вземете своето. Важното е да стоите отстрани и утре сутрин да се намесите в подходящия момент.
ВЕЗНИ
В тъмнината на приближаващото новолуние не се знае кой какви ги върши, с кого се е съюзил и какви намерения има. Нищо да не се споделя, особено ако е от голямо значение за бъдещето ви. Изчакайте със старта на новите инициативи. Днес е важно да приключваш, да се разделяш, да слагаш край на вредни връзки и присъствия. Спазвайте диета на всички нива, прочистете се от отровите.
СКОРПИОН
В деня преди новолунието тъмнината прикрива замисли и намерения. Виждаме силуети и сенки, но трудно разпознавате кой какво прави и за какво си бори. Всичко, което ви кажат и предложат има задкулисен елемент, истината се прикрива. Не сключвайте нов договор. Направете своята лична и професионална инвентаризация. Позволете да си отидат от живота ви вредните връзки и присъствия.
СТРЕЛЕЦ
Луната е погълната от сянката на предстоящото новолуние в Скорпион. Това ще е тежък момент особено за родените около 5-10 декември. Съветът е да смирите амбицията, да не влизате в преговори и да не подписвате важни договори. Тенденцията е да загубите, дори и когато си мислите, че вече сте спечелили играта. Спазвайте диета и ще се прочистите от отровите.
КОЗИРОГ
Днес всичко става на тъмно, трудно е да се определи кой е прав и кой крив, кой за какво се бори и какви намерения има. Неблагоприятен ден за обвързване и сключване на брак. Единият със сигурност ще манипулира и използва капацитета и чувствата на другия. Заемете се с прочистващи и пречистващи процедури, спазвайте диета, почистете, изхвърлете мръсотията и от дома си.
ВОДОЛЕЙ
Ден на тежки моменти и кризи в отношенията особено за родените около 1-7-и февруари. Предстои ограбващо силите ви новолуние в нехармоничния ви Скорпион. Нищо важно да не се започва. Не си променяйте решенията, не се срещайте с хора, които и преди са ви провокирали и причинявали неприятности. Загубеното трудно ще възстановите. Вероятен е гинекологичен проблем.
РИБИ
В тъмнината на предстоящото новолуние може да направите силен ход. Печелите докато другите губят, разделят се и прекратяват съвместни инициативи. Ще се окажете ценен за някого партньор или помощник. Не участвайте в комбина, на ход са самостоятелните инициативи. В труден момент може да помогнете и да подкрепите някого. В бъдеще той ще ви следва, дори и да не искате.

Публикувана на
12 Ноември 2023 година